Valami teszt

Bemutatkozás

Küldetésünk


Szenvedély, minőség, felelősség és természetesen gyönyörű Innovatív Beltér Design – ez jellemzi cégünket 2011-óta, amikor tapasztalatainkat összegyűjtve, megalapítottuk az IBDesign márkát. Azzal a céllal hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy a magánvásárlók, tervezők és magyar kiskereskedők részére kiemelkedő színvonalú és minőségű termékeket biztosítsunk. Nagykereskedelmi tevékenységünk által, viszonteladóinknál is megvásárolhatók az általunk forgalmazott termékek.

Kínálatunkban megtalálhatóak ZEGE BY MARMORIN öntött márvány fürdőszobai, és gránit alapanyagú konyhai termékek, HARO valódi faparketták, kézműves fapadlók, laminált padlók, parafa, és Disano padlók, a LICO svájci márka innovatív padlói, KRONOSPC és a DESIGNFLOORING vízálló vinyl padlók, valamint több évtizedes tapasztalattal rendelkező, német minőségű EGGER gyár teljes padló termékpalettája
Értékeink

Cégünk fő értékét munkatársaink adják, akik tevékenysége jelentősen hozzájárul a sikereinkhez, együttesen vállalva a felelősséget küldetésünk teljesítéséhez. Elismerjük a minőséget, a motivációt és a teljesítményt, mint a siker fő tényezőit. Erősségünk, hogy olyan megbízható és minőségi márkák termékeit kínáljuk, amelyek minőségét tanúsítványok, hitelesítések és elnyert díjak is garantálják.