Valami teszt

Vintage stílus

Vintage,vagyis régies,eredeti,egyéni. Olyan,mint egy jó bor. A stílus irányzat követői szeretik a megismételhetetlent. Jellemzője a fehér és a pasztel színek. Keveredik benne a romantika és a modernizmus. Lakberendezés szempontjából türelmet igényel,mivel egy lassú,hosszú folyamat után alakul ki egy Vintage stílusban berendezett otthon megalkotása. Rusztikus is lehet,de akár letisztult is. A régi dolgok becsempészése nem idejemúlt,hanem haladó szellemet jelent.

Természetes,meleg,fa hatás,esetleg fehér a burkolatokban. Elsőként említenénk a Haro Oak Puro white universal brushed szalagparkettát,ami egyrészt kiváló választás,hiszen természetes,másodszor a HDF hordozórétegnek köszönhetően abszlút alkalmas palófűtésre is.Ha valami mozgalmasra vágyunk,Vintage Oak laminált padló,mi más.Illetve amennyiben a fürdőszobánkat és a konyhánkat is meleg burkolattal látnánk el,még mindig Haro,Oak Sicilia nature,főként,ha egybefüggő nagy térben van a nappalink,a konyhánkkal és az étkezőnkkel,ennek a Gran Via hajópadló változata. Vagy lépjünk feljebb egy kategóriát a nedvességálló padlók terén és a Haro Classic Aqua Disano Mountain Oak vagy az Egger oak Rough nature mellett tegyük le voksunkat.

Mindkét padló felülete bír a vinyl ellenállóságával,hordozó réteg HDF és a Disano esetén plusz parafa. Teljes komfort az otthonunkban.A Marmorin Léna öntöttmárvány mosdójában nem csalódunk.Az ívesebb vagy a szögletes formát kedveljük,mindkettő elérhető.Térben álló kádak szerelmeseinek a Fama kád kitűnő választás.Gránit mosogató,szintén a Marmorintól, a Profir 1 medencés-csepegtetős változata vagy az Ewit kicsit rusztikus designja. A Vintage tiszteli a régit,nem válik meg tőle,hanem inkább újra értelmezi.Önálló életet él ls folyton megújul.