• 5 érv a térben álló kád mellett
    2022. ÁPRILIS 13.

    5 érv a térben álló kád mellett

    Mint tudjuk, ma már egyre divatosabbak a térben álló, vagy más nevükön, szabadon álló kádak. Sokan tartanak tőle, mondván, hogy túl nagy helyet foglal el egy ilyen kád – pedig számos érv szól a térben álló kádak mellett, az eleganciától az egyediségen át, egészen a helytakarékosságig, igen!

    Térben álló kádak, szabadon álló kádak - ki hogyan nevezi – ma már egyre több neves gyártó kínálatában megtalálhatók. Ezek a tágas, nagy férőhelyet és kényelmet biztosító fürdőkádak bizony nem csupán szépek, hanem számos olyan előnnyel rendelkeznek, amire talán első látásra nem is gondoltunk! Nézzük meg most azt az 5 érvet, ami nekünk elsőre, hirtelen eszünkbe jutott. Megosztjuk Önnel, mi miért választanánk otthonunkba ilyen kádat? Íme…

    A térben álló kádakkal eleganciát és luxust vihetünk otthonunkba

    A szabadon álló kád varázsát többek között annak köszönheti, hogy szoros kapcsolatban áll a gazdagság és a luxus fogalmával. Legjobban a tágas terekben tud érvényesülni, fényűző eleganciát kölcsönöz az egyszerű helyiségeknek is. Különlegessége, hogy akár a hálószobában is elhelyezhetjük, ha igazi luxusra vágyunk. Egy térben álló kád az otthonukban dekoratív módon tükrözi saját stílusunkat.

    Térben álló káddal akár helyet is spórolhatunk!

    Ha kevés helyünk van a fürdőszobában, vagy csak nem tudjuk eldönteni, hogy kádat vagy inkább zuhanyzót szeretnénk-e, és nem fér el mind a kettő… nos, akkor a hálóba is betehetünk valóban egy szép, tágas, elegáns térben álló kádat! Így nem kell lemondanunk a forró fürdő luxusáról akkor sem, ha a fürdőszobánk adottságai határt szabnak igényeinknek. Egy csipetnyi kreativitással megvalósíthatjuk álmunkat - a hosszú, fárasztó nap után elmerülhetünk az illatos, kényeztető habokban.

    Bármilyen stílusú fürdőt egyedivé és különlegessé tesz egy térkád

    Lépjünk ki végre a sztereotípiák fogságából! A kád nemcsak a fal mellett állhat, lehet a fürdő központi eleme is. Egy térben álló káddal egyedivé, különlegessé varázsolhatjuk fürdőszobánkat, ne szabjunk határt fantáziánknak! Minden stílusban megtaláljuk a nekünk tetsző darabot, nem számít, hogy a modern, letisztult formákat kedveljük, vagy a vintázs hangulat szerelmesei vagyunk. Az egyedülálló design tökéletes kiegészítői az állványos csaptelepek és a választható külső lefolyó elemek is.
    A térben álló kád a pihentető wellness élményét nyújtja saját otthonunkban

    Aki szeret forró fürdőben relaxálni egy hosszú nap után, annak ideális választás a térben álló kád, mely az otthoni wellness élményét nyújtja. Miért igazi SPA érzés egy ilyen kádban elnyúlni? Mert a pihenés teljesen új dimenzióját fedezhetjük fel: akár vehetünk forró fürdőt a szoba közepén, miközben az ablakból gyönyörködünk a kilátásban egy pohár borral a kezünkben. És nem utolsó szempont, hogy az ilyen típusú kádak a legalkalmasabbak a közös fürdőzéshez a kádvégek egyforma dőlésszögének köszönhetően.
    A szabadon álló kádak a régi idők nyugalmát idézik

    A szabadon álló kád nem új keletű luxus, az ókor óta ismeri az emberiség. A régi időkben a fürdés szinte rituálé volt, hosszas előkészületekkel, a testi-lelki megtisztulás élményével, mely fényűzés számba ment, hiszen nem sokan engedhették meg maguknak. Ma már minden háztartásban van folyó víz, praktikus zuhany, a tisztálkodás mindenki számára rutinszerű. Fedezzük fel újra a relaxáló, stressz oldó fürdőzés hangulatát! Egy térben álló kád fürdőszobánk dísze lehet, mely a fókuszpontba kerülve teremti meg a nyugodt, pihentető fürdőzés élményét. Különleges érzés a falak közül kiszabadulva, a tér középpontjában elmerülni a habokban - mindenkinek járna ennyi kényeztetés, a hétköznapokban is.

    Meggyőztük a térben álló kádak előnyeiről és kényelméről?
    Akkor javasoljuk, hogy látogasson el bemutatótermünkbe: az IBDesign Magyarország kínálatában ugyanis számtalan szebbnél szebb térben álló kád közül válogathat, forma, méret, és dizájn szerint kedvére – a legmodernebb, minőségi anyagokból!