• Formabontók – a kreatív fürdőszoba gyöngyszemei
    2022. ÁPRILIS 12.

    Formabontók – a kreatív fürdőszoba gyöngyszemei

    Különleges terű fürdőszobákhoz, egyedi, személyre szabott enteriőr megoldásokhoz válasszunk különleges formákat! Ügyeljünk a részletekre: legyen a mosdó és környezete is hozzánk illően egyedi, különleges, extrém, esetenként akár formabontó…

    Az Innovatív Beltér Design Stúdió vezetőjének ajánlásával készítettünk egy izgalmas, látványos összeállítást – a teljesség igénye nélkül kiemelve néhány különleges és szokatlan formát - melyből bizonyára mindenki meglelheti a saját egyéniségéhez illő darabokat.

    Nagy tároló felületre, pakolótérre vágyik?

    Amennyiben Ön a praktikum híve, Akkor két ajánlatunk is van az Ön számára!

    Az egyik a bútorba beépíthető, szögletes, tágas, mosakodásra, pancsolásra is kiválóan alkalmas magasfalú THIN mosdó a Marmorin kínálatából.

    A bútorba is beépíthető, kis helyen elférő, mégis nagy tároló helyet biztosító modellekből azonban igen széles választék található a lengyel, többszörös dizájn díjas Marmorin gyár kínálatában.

    Annak, aki ragaszkodik ugyan a nagy tároló helyhez, és a mosdó alatti bútorhoz is – azonban a szögletes megoldások helyett inkább az ívelt, finomabb vonalakhoz és formákhoz vonzódik, annak az UGO mosdót ajánljuk figyelmébe.

    A DUO-ban, azaz párban is kérhető, duplamosdós fürdőszoba alsóbútorokra is könnyedén ráültethető mosdó ráadásul méretre vágható, így nagyon könnyen egyedi igényeinkhez, saját fürdőszobánk, vagy egyedileg megtervezett bútorainkhoz igazíthatjuk. A felső képen egy hosszabbra hagyott, nagyobb pakolófelületet, míg a lenti képen egy rövidebbre vágott verziót láthatunk.

    Természetesen a Marmorin gyár több méretre vágható mosdót is kínál, melyek szintén rendelkezhetnek hosszabb, méretes rakodó felülettel, és valamennyi egyedi, különleges formájával teszi vonzóbbá a fürdőszoba enteriőrt.

    Elegáns terekbe mutatós állómosdó, pakolófelülettel?

    Bizony, már erre is gondolt a Marmorin! Az elegancia ugyanis nem feltétlenül kell, hogy a praktikum rovására menjen, így akár a szép TEBE állómosdó saját anyagából hozzáöntött kis polcocskára tehetjük a dekoratív üvegcsében tárolt folyékony szappant, hogy mindig kéznél legyen.

    Ráadásul, még ebből is válogathatunk formák szerint, ugyanis a szögletes TEBE helyett választhatjuk akár a henger formájú, FEBE névre hallgató változatot is, a praktikus kis szárnyacskával, tárolópolccal.

    Elegancia felsőfokon, extra különleges részletmegoldásokkal!

    Ki ne emlékezne még a régi, 70-es és 80-as évekbeli, összecsukható turistapohárra? A sokoldalú Cascada termékcsalád állómosdója nagyon emlékeztet rá, így aki szereti az eleganciát egy kis nosztalgiával párosítani, annak tökéletes választás!

    A káddal együtt, koncepcióban is kapható dizájn hamar megkedvelteti magát, ám az eleganciát sugalló elképesztő formák valamennyi Marmorin álló mosdónál megjelennek.

    A Tytan szintén egy nagyon sokoldalú, és sokféleképpen használható, beépíthető termékcsalád: a kád szifont egy úgynevezett szifontakaróval is elrejthetjük, ha nem szeretnénk álló csaptelepet látni a fürdőben, illetve az álló mosdó helyett választhatunk pultba építhető mosdótálat is.

    Épp ilyen sokoldalú család az AMOS is, ha valaki a kerekded, ovális formák iránt érez vonzódást.

    A termékcsalád egyik különlegessége, hogy a hatalmas méretű (1747X764X583) szabadon álló kád a Marmorin egyik speciális fejlesztésű LIGHTCAST anyagából készült, így a súlya jóval könnyebb, mint amit a méretei alapján feltételeznénk róla.

    Ha a tüneményes vidéki stílust szeretnénk becsempészni otthonunkba, akkor a szintén álló – ám több féle magasságban is választható LARA mosdó kollekció siet a segítségünkre.

    Mindkettő nagyon elegáns és mutatós - akár az elegáns, szabadon álló változat, akár a kicsivel rövidebb, pultba építhető modell mellett is döntünk is.

    Konkrét tárgyakat megidéző formák, abszolút egyedi projektekhez, elképzelésekhez

    Valódi dézsát keresünk egy country stílusú nyaralóba? Esetleg a hajózás szerelmeseinek szeretnénk kedvezni egy egészen egyedi mosdó megoldással? Ennek sincs akadálya – hála a MARMORIN dizájnereinek és persze a csodálatos, innovatív öntött márvány technológiának, mellyel az öntésből adódóan szinte bármilyen forma kiönthető, alakítható.

    A JACOB dézsamosdó sokak nagy kedvence, és ha a manapság divatos fahatású, hajópadló csempével társítjuk, akkor igazi country jelleget ölthet a fürdőszobánk.

    A természet nagy rajongóinak és a különleges formák kedvelőinek ajánljuk a harmonikus, lágyan ívelő, kellemes kavicsformát – melyet a LAVINA mosdóval teremthetünk meg.

    A romantikus csipke és virág kedvelőknek sem kell sokáig keresgélniük, ha mosdójukon is kedvenc formáikat, motívumaikat szeretnék viszont látni: A Marmorin SIRONA és FLORA modellekkel elképesztő látványelemeket adhatunk a fürdőszoba enteriőrnek…

    Az elegáns, minden részletükben tökéletes formákat az öntött márvány technológiának köszönhetjük.

    Végezetül, és nem utolsó sorban pedig egy igazi kis kuriózum: a japán origami papírcsónakokra emlékeztető PALERA mosdó, melyre igazán büszkék vagyunk: egy vitorlás szálloda egyedi projektjét is színesíti ez az igazán vidám, mesés kis darab…