• 2022. SZEPTEMBER 16.

  Palatinus Szalon kiállítás 2022


  Kedves Látogató!

  Köszönjük, hogy a Palatinus Fürdőszobaszalonok magazinban a QR kódot beolvasva ellátogatott oldalunkra! Hogyan is kapcsolódunk a fürdőszobaszalonhoz?

  Széles termékkínálattal rendelkezünk mind a melegburkolatok, mind a konyhai- és fürdőszobai megoldások terén. Az általunk forgalmazott kiemelkedő minőségű IBDesign padlóink, Marmorin gránit mosogatóink, valamint öntött márvány prémium kádjaink a hozzá illő mosdókkal a bemutatótermünkön kívül országszerte megtalálhatók viszonteladó partnereink, mint a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatában. Nemcsak a fürdőszobáját rendezheti be, hanem otthona minden helyiségére talál lakberendezési megoldást!

  Ne utazzon messzire inspirációért, vagy a kiszemelt termékért, válassza ki az Önhöz legközelebb található Palatinus Fürdőszobaszalon üzletet és vásároljon meg minden szükséges elemet a felújításhoz egy helyen! Szakmai tanácsadással, 3D látványtervezéssel és széles kínálattal is várják a látogatókat!

  Keresse termékeinket a S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállításon is!
  Prémium és luxus hatást keltő termékeink közül néhányat, mint amilyen a különleges LICO bőr burkolat, LICO falpanel vagy Egger padlók, a S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállításon is meg tud tekinteni az alábbi standokon:

  1. OtthoNNeked Stand 23
  2. Ravak Stand 18D
  3. Merkapt Stand 26C

  Mikor és hol?
  S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás
  Budapest Sportaréna
  2022. szeptember 23-24-25.
  https://salonbudapest.hu/

  Ha megtetszett valamelyik kiállított termékünk, megvásárolhatja bemutatótermünkben, üzleteink valamelyikében vagy viszonteladó partnereinknél! 

  Hozzászólás (0)

  Vélemény: