• A külső megfog, a belső megtart - mosogatókról bővebben
    2022. ÁPRILIS 12.

    A külső megfog, a belső megtart - mosogatókról bővebben


    Olwin és Opal - a konyhatündérek legjobb barátai

    Szeret sütni, főzni? Egy igazi konyhatündér? A konyhában gyakran megfordulnak mosatlan és igen csak méretes lábasok és tepsik? A MARMORIN Olwin és Opal mosogatóit Önnek ajánljuk, ezek a mosogatók legjobb barátai lesznek a konyában. A nagy medecéknek köszönhetően szinte minden nagy méretű mosatlan konyhai eszköz könnyedén elmosható bennük. Sőt, ha a gyermekek is besegítenének, akkor sincs mitől félnünk, hiszen a mosogatók magas peremének köszönhetően kevesebb az esély arra, hogy az egész konyhapult vízben fog állni. Mindkét mosogató igazán funkcionális, már csak azt kell eldöntenie, hogy a szögeletes vagy az íves formákat kedveli, lletve, hogy melyik kivitelt választja, a gyümölcsmosós vagy a szimpla nagy medencés változatot.

    Fado - a nagyon diszkrét elgancia kedvelőinek

    Nagyon diszkrét elegancia? Igen! Talán úgy is fogalmazhatnánk, hogy a MARMORIN Fado mosogatói a modern minimál stílusjegyekben gazdag konyhák elengedhetetlen eleme. Ugyanis az alulról szerelt beépítési módnak köszönhetően ezek a mosogatók nem törik meg a konyhapultunk letisztult, elegáns egyenes vonalát. Ám mindemellett funkcionalitását is megtartja mindenegyes modell, hiszen méretükből adódóan kiválóan “teljesíthenek” egy gyakorlott háziasszony “kezei” alatt, ahol mindennapos igénybevételnek vannak kitéve, de remekül helytállnak megjelenésükkel egy néha-néha főzőcsköző hölgy luxus, high-tech konyhájában is.

    Foorn - a titok a részletekben rejlik

    A MARMORIN Foorn mosogatójának tervezésekor a részletességre helyezték a hangsúlyt, minden apróságra figyeltek - a fő szempont a design és a használati érték összhangjának magasszintű kombinálása. A mosogató részletgazdag kidolgozása egyedülálló és exkluzív megjelenést kölcsönöz konyhánknak. A lefolyókosár eltakarásával még a medence belső részében sincs megtörve a csepegtetőtálcán induló formavilág és mintázat. Ha valaki igazán szereti a geometrikus formákat és az egész otthon kialakításánál meghatározó ez az irány, akkor miért pont a mosogató esetében kötne kompromisszumot?!