• Fürdőszobánk kincsei
    2022. ÁPRILIS 07.

    Fürdőszobánk kincsei

    Gyönyörű mosdók a Marmorintól

    Gyönyörű mosdók a Marmorintól

    Ön találkozott már a Marmorin Álom kollekció tagjaival? Ezen elnevezés hallatán nincs az az ember, kinek ne indulna be a fantáziája, képzelete! Álom, álom, álom s már forognak is agytekervények… A Marmorin minden várakozást, képzeletet felülmúlva kínálja az érdeklődőknek a szóban forgó kollekció nem mindennapi termékeit. Felkeltettem érdeklődését? Tartson Velem és ezúttal megismerheti a Marmorin fürdőszobai Álom kollekció néhány mosdó különlegességét.

    Kiara - pultra tehető mosdó

    A Marmorin pultra, illetve bútorra tehető Kiara mosdója igazán elegáns megjelenést biztosít fürdőszobánk számára. A következő mondással illetném: „Egyszerű, de nagyszerű”. Hogy miért? Mert egyszerű vonalvezetés, minimál design jellemzi, mindez ötvözve a Marmorin rendkívül időtálló, öntött márvány alapanyagával. A végeredmény pedig egy megismételhetetlenül exkluzív mosdó.

    Önnek is megtetszett a Marmorin Kiara mosdója?

    Megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

    Flora - falhoz álló mosdó

    Önnek mi az első, ami eszébe jut a „Flora” szóról? Talán a virág? Minden bizonnyal…

    A Marmorin Flora elnevezésű falhoz álló mosdója pont olyan, mint egy szál virág. Finom vonalvezetése gyönyörködtetésre bír, s még mosolya is előtűnik, amint meglátja! Mi az első gondolatom mikor meglátom? Feltételezhetően az, hogy leendő fürdőszobámban hol fog helyet kapni…

    Önnek is hasonló gondolatok cikáznak a fejében?

    A Marmorin Flora mosdót megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

    Sirona - álló mosdó

    A Marmorin Sirona álló mosdójára nehéz szavakat találni, de az biztos, hogy az Álom kollekció oszlopos tagjaként említeném. Megkérdőjelezhetetlen, hogy a nagyközönséget meghódította páratlan megjelenésével, mely köszönhető az újdonságnak tekinthető álló funkciónak, a különleges vonalvezetésnek, és a Marmorin nyújtotta tartós alapanyag kompozíciónak.

    Elnyerte tetszését a Marmorin Sirona mosdó?

    Megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

    Ön az a típus, aki szeret kitűnni a tömegből? Akkor a Marmorin Álom kollekciót Önnek tervezték! A kollekció további tagjaiért kattintson!