• Fürdőszobánk kincsei
  2022. ÁPRILIS 07.

  Fürdőszobánk kincsei

  Gyönyörű mosdók a Marmorintól

  Gyönyörű mosdók a Marmorintól

  Ön találkozott már a Marmorin Álom kollekció tagjaival? Ezen elnevezés hallatán nincs az az ember, kinek ne indulna be a fantáziája, képzelete! Álom, álom, álom s már forognak is agytekervények… A Marmorin minden várakozást, képzeletet felülmúlva kínálja az érdeklődőknek a szóban forgó kollekció nem mindennapi termékeit. Felkeltettem érdeklődését? Tartson Velem és ezúttal megismerheti a Marmorin fürdőszobai Álom kollekció néhány mosdó különlegességét.

  Kiara - pultra tehető mosdó

  A Marmorin pultra, illetve bútorra tehető Kiara mosdója igazán elegáns megjelenést biztosít fürdőszobánk számára. A következő mondással illetném: „Egyszerű, de nagyszerű”. Hogy miért? Mert egyszerű vonalvezetés, minimál design jellemzi, mindez ötvözve a Marmorin rendkívül időtálló, öntött márvány alapanyagával. A végeredmény pedig egy megismételhetetlenül exkluzív mosdó.

  Önnek is megtetszett a Marmorin Kiara mosdója?

  Megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

  Flora - falhoz álló mosdó

  Önnek mi az első, ami eszébe jut a „Flora” szóról? Talán a virág? Minden bizonnyal…

  A Marmorin Flora elnevezésű falhoz álló mosdója pont olyan, mint egy szál virág. Finom vonalvezetése gyönyörködtetésre bír, s még mosolya is előtűnik, amint meglátja! Mi az első gondolatom mikor meglátom? Feltételezhetően az, hogy leendő fürdőszobámban hol fog helyet kapni…

  Önnek is hasonló gondolatok cikáznak a fejében?

  A Marmorin Flora mosdót megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

  Sirona - álló mosdó

  A Marmorin Sirona álló mosdójára nehéz szavakat találni, de az biztos, hogy az Álom kollekció oszlopos tagjaként említeném. Megkérdőjelezhetetlen, hogy a nagyközönséget meghódította páratlan megjelenésével, mely köszönhető az újdonságnak tekinthető álló funkciónak, a különleges vonalvezetésnek, és a Marmorin nyújtotta tartós alapanyag kompozíciónak.

  Elnyerte tetszését a Marmorin Sirona mosdó?

  Megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

  Ön az a típus, aki szeret kitűnni a tömegből? Akkor a Marmorin Álom kollekciót Önnek tervezték! A kollekció további tagjaiért kattintson!