• A legnépszerűbb melegburkolat
  2022. ÁPRILIS 07.

  A legnépszerűbb melegburkolat


  Visszajelzések alapján még mindig ez a legnépszerűbb melegburkolat!

  Nem véletlen , hogy a laminált padló az egyik legkedveltebb padlóburkolat hazánkban.

  Aki EGGER, vagy HARO laminált padlóval burkolja le élettereit, az nagy előnyre tesz szert, hiszen padlója strapabíró, továbbá átlagon felüli karcállósággal, súrlódásállósággal, valamint nyomás- és ütésállósággal bír majd. A mutatós padló elemek fénye az évek múlásával sem fog kopni, mivel ellenállnak a hőnek és az UV-fénynek.

  Már a lakásavató bulit is nyugodtan el lehet kezdeni szervezni, mert a padlón még a cigarettacsikk sem fog nyomot hagyni. A könnyen tisztítható padlóburkolat a legkülönbözőbb dekorszínekben érhető el. De a fa színeken kívül számos különleges darab is megtalálható, mint például az érdekes csempe hatású minta, vagy fekete kőhatás!

  A kiváló minőségű laminált padlóink tartósak és sokoldalúak és bizonyos laminált padlók pedig mindemellett ellenállnak a nedvességnek is. A környezetvédelmi tényezők fontosak az EGGER és a HARO számára is, ezért laminált padlóik gyártása során fenntartható erdőgazdálkodásból származó faanyagot használnak fel.

  Színek, árnyalatok, dekorok

  Ahogy az előbb említettük, laminált padlóink nagyon széles skálán mozognak megjelenésben. Legyen szó világos, közepes, vagy sötét árnyalatról, biztosan megtaláljuk a kedvünkre valót. A különböző fa fajták mintáját követve, teljesen élethű erezet, és csomósság látszik az egyes padló lapokon.

  Nem csak a megszokott lapok találhatók meg kollekcióinkban, hanem olyan laminált padlók is, melynek mintája a halszálka mintát veszi fel!

  Ha még nem sikerült dönteni, remek megoldás PADLÓVÁLASZTÓ alkalmazásunk, melynek segítségével 4 egyszerű lépésben kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő padlót!

  Mutatjuk kedvenc mintáinkat! Termékeinket pedig keresd ITT!