• Extrák a Marmorintól
    2022. ÁPRILIS 07.

    Extrák a Marmorintól

    Az újításra való törekvés ezúttal is célba ért – a Marmorin egyedi megoldásaival újra alkotott: lehetőséget ad arra, hogy Ön új kapukat nyithasson leendő otthona és fürdőszobája kialakításában.

    A korlátok és a megoldások tágabbá, az Ön álmai pedig reálissá válnak, amint megismerkedik a Marmorin egyedi, fürdőszobai megoldásaival.

    Olvasson tovább, nyissa ki Ön is ezeket az új kapukat!

    Mosdók a RAL színskála bármely színében…

    „Gondolj egy színre, nálunk van” – már biztosan Ön is hallotta a hangzatos szlogent, viszont mi most nem festékekre gondolunk! A Marmorin ugyanis tovább bővítette széles termékválasztékát – meghatározott mosdói a RAL színskála bármely színében kérhető. Ön az a típus, aki szeret kitűnni a tömegből? Vagy csak éppen szeretne vidám hangulatot varázsolni fürdőszobájába? Itt az alkalom, ne habozzon! Válassza ki az Önnek leginkább tetsző színt és Marmorin mosdót most!

    Viszonteladóink országszerte, illetve mintatermünk Budapesten egyaránt rendelkezésére állnak és szakszerű segítséggel járulnak hozzá választásához.

    Egyedi méretre vágható mosdók…

    A Marmorin egyedi méretre vágható kollekciójában megtalálható mosdók rendelkeznek minimális és maximális mérethatárral is, ezen belül leendő mosdója méretének csak fantáziája szabhat határt. Nem talált éppen akkora pultra ültethető mosdót, mint amilyen méretű egyedi szekrényt megálmodott? Pont faltól falig szeretne egy mosdót, de a két fal közötti hely nem felel meg a szabványméreteknek? Vagy csak szeretné élvezni az egyedi méretre vágható mosdók biztosította eleganciát? Akkor nagyon jó helyen jár!

    Nincs más dolga, mint felkeresni az Önhöz legközelebbi viszonteladó partnerünket vagy budapesti mintatermünket!