• Kádválasztás a személyiségének megfelelően
    2022. ÁPRILIS 11.

    Kádválasztás a személyiségének megfelelően

    Jólesne a párjával egy közös, romantikus fürdő – a saját otthonukban? Mi más sem kell hozzá, mint egy tágas, kényelmes kád, lehetőleg íves, kerekded formák. Ezek ugyanis nem csupán kényelmesen tágasak, de a kerek, domború formák a teljességet, a kerek egész-t szimbolizálják. És ugye, az Önök kapcsolata is teljes, kerek egész?

    Ha egy édes kettesben töltött, romantikus fürdőzéshez keresünk kádat, érdemes a kényelmes, ívelt formák mellett dönteni. Természetesen a fürdőszoba alaphangulatát a mi egyéniségünk, sajátos igényeink határozzák meg, azonban jó, ha tudjuk, kádunk anyaga, tartós, strapabíró mivolta is nagyon lényeges, hiszen egy fürdőszoba berendezését, ahogyan nyilván egy kádat is hosszú távra választunk.

    Ne csak most legyen szép és jó – hanem majd később is! A tartós párkapcsolatok hívei nyilvcán a fürdőszobában is a tartós, hosszútávú megoldásokra vágynak…

    A különleges, innovatív technológiával gyártott Marmorin öntöttmárvány kádak valamenyiünk extra igényeit is képesek kielégíteni. Az öntöttmárvány anyagának ugyanis a nagy kopásállóság, a strapabíró kialakítás, a magas ütésálló képesség mellett szóló egyik legnyomósabb érv mégis az egyedi formák, a változatos dizájn kialakításának lehetősége.

    A gyártástechnológia ugyanakkor még arra is lehetőséget ad, hogy kedvenc és gyakorta használt kádunk esetleges felszíni sérüléseit javíthassuk, akár mi magunk is, a gyártó által külön biztosított, előre legyártott javító – és polírozó készlet segítségével.

    Harmonikus, egységes fürdőszobakép – a romantikus, kényelmi megoldást kedvelőknek

    Az igazán harmonikus fürdőszoba képét tehát nagyban meghatározza a kád mérete, formája, elrendezése, melyhez érdemes ma már komplexen, egységben gondolkodva, hozzá illő mosdót választanunk. Ezeket a fürdőszobai koncepciókat szintúgy bőséggel fellelhetjük a Marmorin egyedi kínálatában. Válasszunk tehát személyre szabott, kényelmes, öblös megoldást, ha párunkkal közös fürdőzésekre vágyunk.

    Íme, a legkedveltebb öblös, íves, ovális kádak – melyekben nem csak el fogunk férni, de a teljes egész összképét, hangulatát is megteremthetjük velük fürdőszobánkban!

    Nem csak szerelmeseknek – hanem kényelmeseknek kiemelten ajánljuk a Marmorin óriási, kerekded, ovális kádjait, kádformát: mint amilyen például a gyönyörű, tágas, öntöttmárványból készült modellek, az ALTA, a BALIA a DUO, a LIVA, a JENA, a MIA, a SPOT vagy akár a WEGA szebbnél szebb formái.

    És, ha mindezt még egy extra vörössel is kiegészítené?

    Akkor a tűzpiros csempe, de akár egy elegáns, fényes, tűzpiros járólap is szóba jöhet, például az ELESGO laminált padló gyár kínálatából, akik a homogén, egyszínű padlók gyártásában is jeleskednek.

    Persze, ezt leginkább hálószobákba, étkezőkbe, nappalikba ajánljuk - de ha vízálló laminált padlót keres, arra is tudunk mutatni jónéhány egyedülálló szépséget, ha ellátogat hozzánk, az IBDesign elegáns zuglói bemutatótermébe…