• Marmorin mosdókülönlegességek
    2022. ÁPRILIS 11.

    Marmorin mosdókülönlegességek


    Mosdók a legérdekesebb kivitelben

    A Marmorin évről évre újabb és újabb mosdókülönlegességekkel rukkol elő. Szemet gyönyörködtető formák s egyedi stílus jellemzi ezeket a termékeket. Egyszerű hétköznapi tárgyakat varázsolnak meghökkentő szépségű mosdókká, melyek aztán fürdőszobáink stílusos darabjává válnak. A következőkben három különlegesebb Marmorin mosdóról olvashat. Papírhajó formájó mosdó. Meglepődött? Akkor érdemes tovább olvasnia!

    Marmorin Palera mosdó – a hajó szerelmeseinek

    Gondolta volna, hogy már ilyen is létezik? A Marmorin tervezői nem ismernek lehetetlent, így megalkották a Marmorin Palera mosdót, amely egy papírhajóra hasonlít. Játékos vonalvezetésének és különleges formavilágának köszönhetően mindenkinek megakad rajta a szeme, hiszen nem lehet nem észre venni, egy igazi remekmű. Ön is kedveli a hajókat? A hajózás nagykövete? Vagy csak az a típus aki szeret kitűnni a tömegből? Akkor ez a mosdó Önnek való! A vendégei a fürdőszobába érkezve biztosan megirigylik a különleges portékát!

    Ön is azok tartozik, akiknek elnyerte tetszését a Marmorin Palera mosdó?

    Megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

    Marmorin Jacob mosdó – a borászok kedvence

    A Marmorin tervezők nem álltak meg egy különleges terméknél, ennek köszönhetően bemutathatjuk a Jacob mosdót, amely megtévesztésig hasonlít egy szüreti dézsára. Ki gondolná, hogy egy tárgy, melyet nagyszüleink fiatalkorukban használtak a szőlő préselésére, visszaköszönhet ma fürdőszobánkban mosdó funkciót betöltve? Természetesen lényegesen kisebb méretben, és eltérő anyagban, de a forma a régi. Stílusa nosztalgikus, mégis újszerű. Fa burkolattal párosítva vintázs stílust kölcsönözhetünk fürdőszobánkba. Talán egy borvidéken él? Borász? Vagy csak szereti az egyedi, nosztalgikus produktumokat? Akkor megtalálta azt a mosdót amit keresett!

    A Marmorin Jacob mosdót megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

    Marmorin Dudu mosdó – a gyermek fürdőszobák kincse

    A Marmorin tervezői gondoltak a gyermekekre is, így született meg a Dudu mosdó. A játékos formavilág elrepít minket a gyermekek mesebeli világába, a kerekded, felhő forma pedig tökéletesen illik a kisgyermekesek fürdőszobájának idilli hangulatába. Esetleg ha abban a szerencsés helyzetben van, hogy lehetősége van gyermekének/gyermekeinek külön fürdőszobát kialakítani, a fürdőszoba berendezésekor válassza a Marmorin Dudu mosdóját!

    Varázsoljon gyermekének egy olyan fürdőt, amiben úgy érezheti, ő az egyik kedvenc meséjének főszereplője! 

    Hol vásárolhat?

    Viszonteladóinknál országszerte!