• Más, mint a többi
    2022. ÁPRILIS 11.

    Más, mint a többi

    A Marmorin fürdőszobai termékei között néhány olyan darab is megtalálható, amelyek különleges formáikkal eltérnek a „hagyományostól”, ugyanakkor funkciójukat tökéletesen megőrzik.

    A szokatlan fogalma napjainkban kezd kifejezetten megszokottá válni: rohanó hétköznapjaink számtalan fejlesztése miatt. Az alábbiakban olyan termékekkel találkozhatunk, amelyek páratlan kivitelezésükkel egyszerre cáfolnak rá az ideiglenességre, és a hiányos funkcionalitásra egyaránt.

    A Dudu, a Jacob, a Sirona, vagy a Palera mosdók esetében a különleges, felhasználóbarát kialakításuk járul hozzá ahhoz a tökéletes pároshoz, amelyben kiválóan kiegészíti egymást funkcionalitás és dizájn. Valamennyi termék esetében az ergonomikus megoldás a mosdók megfelelő lejtésében mutatkozik – így azon termékek esetében is, ahol az egyáltalán nem látszik – a víz lefolyása maradéktalanul és akadálymentesen történik.

    A Palera mosdó papírhajó alakjával a felnőttek számára a vidám gyermekkort, a fiatalabbak számára pedig ugyanennek fenntartását idézi elő. A Jacob pedig a retrot és a klasszikust hozza közelebb dézsa formájú kialakításával, egy funkciójában megbúvó furfangos csavarral kézen fogva. Mindkét mosdó esetében az – először láthatatlan – belső lejtés rejti magában az igazi kincset: megfelelő mértékű belső lejtésének köszönhetően a víz mindig maradéktalanul távozik a lefolyón.

    A Dudu mosdó szintén a fiatalabbaknak kedvez: ám valójában itt a legfiatalabbakra gondoltunk. A játék utáni, étkezés előtti kötelező jellegű kézmosások, a naponta többször szükséges „kínzó” fogmosások… Egy kisgyermek életében ezek azok a pillanatok, amelyeket a legszívesebben meg-nem-történtté tenne. Ebben nyújt segítséget a Dudu: minden egyes mosdónál töltött percért megéri majd, hiszen az izgalmas formatervezés elég motiváló és vonzó lesz ahhoz, hogy a szülők számára is gyerekjátékká váljon a közös kéz- és fogmosás.

    A Marmorin Álom kollekciójának tagjaként a Sirona előkelően tündököl majd lakásunkban. Kivételes, álló kialakításának, finom és kecses vonalvezetésének, valamint virágokra emlékeztető páratlan szépségű alakzatainak hála, a Sirona a mosdók királynőjeként könnyedén elnyerte a nagyközönség szívét. Mi más is bizonyíthatná ezt jobban, mint a 2010-ben elnyert, kiemelkedő dizájnért járó díj? Talán a felhasználók először kérdő, majd elégedett tekintete.

    A hagyományostól eltérni nem baklövés, sőt, rohamosan fejlődő hétköznapjainkban kifejezetten előny! A „más” tehát sosem fog megegyezni a rosszal, különösen, ha a Marmorin fürdőszobai termékeiről beszélünk, hiszen azok úgy merítik ki a „másság” fogalmát, hogy kivételes dizájnjuk mellett kiválóan megőrzik funkcionalitásukat.