• Formák és méretek egyedisége
  2022. ÁPRILIS 07.

  Formák és méretek egyedisége


  Milyen alaptípusok, milyen formavilág jellemzi a mosdókat, és milyen egyedi igényekkel találkozhattunk – melyre a Marmorin reagált az évek során?

  A forma és a méret variálhatósága, és sokoldalúsága ma a legnagyobb érték, hiszen valamennyien mások vagyunk, más-más ízléssel, méretekkel, lakás – és helyiségméretekkel, ergonómiai arányokkal rendelkezünk…

  Mivel legalább 100 féle mosdóforma létezik a Marmorinnál – egy-egy formából pedig több méret is választható - ez kétségkívül nagy előny mind a lakberendezőnek, mind a magánvásárlónak.  Hiszen, ha valaki beleszeret például egy szép formába, szuper dolog, hogy megtalálhatja pont ebből a formából a számára éppen ideális méretet is.

  A romantikus lelkületű hölgyekre is gondolt a Marmorin természetesen, több ízben is.

  Ennek egyik gyönyörű példája a szépséges kála virágra emlékeztető ALICE mosdó, és kád - melyről az idő múlásával egyre inkább rájövünk, hogy ez a formavilág bármely enteriőrben remekül helyt álló – országtól, kultúrától, stílustól illetve színvilágtól függetlenül – az Alice minden időben és térben csodásan mutat.

  A szép kálát megformázó terveket ráadásul a Marmorin gyár tervezői több mosdó változatára is „ráültették”: választhatjuk pultra tehető, beépíthető illetve álló mosdó változatban is.

  A Marmorin tervezői pedig akkor sem ismertek lehetetlent, amikor a PALERA mosdót tervezték és alkották meg, amely egy japán origami stílusú, hajtogatott papírcsónakra emlékeztet.

  Játékos formavilágába és újszerű vonalvezetésébe már többen is beleszerettek, sőt a közelmúltban egy balatoni vitorlás szálloda projekthez is rendeltek tőlünk jónéhány darabot ebből a különleges igazán formabontó kis szépségből.

Csendes padló megoldások
2022. JÚLIUS 29.

Csendes padló megoldások

Burkold magad
2022. ÁPRILIS 07.

Burkold magad

Öntött márvány
2022. ÁPRILIS 11.

Öntött márvány