• Rugalmas fürdőszoba-koncepciók: igazi egyéniségeknek és örök útkeresőknek…
    2022. ÁPRILIS 12.

    Rugalmas fürdőszoba-koncepciók: igazi egyéniségeknek és örök útkeresőknek…

    Ha Ön ízig-vérig Nő, akkor jól ismeri azt a harmónia utáni vágyat, hogy szettünkben minden mindennel passzoljon, öltözetünket, környezetünket, otthonunkat szép, egymáshoz illő anyagok, tárgyak alkossák. És ha Ön vérbeli Férfi, akkor bizonyára fontos Önnek, hogy kifejezhesse egyéniségét, és ne kelljen megalkudnia kompromisszumokkal a méretbeli- vagy éppen a szerelési megoldásokat illetően sem! 

    De lehet, hogy Ön az örök útkereső, a bizonytalan habitus, aki folyton változtatja elképzeléseit?

    Ne aggódjon: van megoldás, bármelyikben is ismert magára!

    Gyorsuló és folyton változó világunkban egyre fontosabb szerepet kap egyéniségünk kifejezése. A tervezők, gyártók kínálata valamennyi piaci szegmensben arra törekszik, hogy az általuk kínált tárgyak, termékek vagy éppen szolgáltatások sorából ne kelljen beérnünk tucat-megoldásokkal, hanem rugalmasan változtathatót, egyedit, személyre szólót vihessünk haza.

    Legyen az egy izgalmas utazás, egy testre szabható okoskütyü, egy személyiségünkhöz és életstílusunkhoz választható és alakítható mosógép... de egy szép cipő vagy táska-szett éppúgy ilyen, ahogyan egy többféleképpen variálható bútor, csaptelep, mosdó vagy akár egy komplett fürdőszoba-berendezés is!

    Elvégre mindannyian mások vagyunk: más-más ízléssel, méretekkel, habitussal, életmóddal keressük a számunkra pont ideálist, az éppen hozzánk illőt. Hiszen hogyan is lehetne jó ugyanaz mindenkinek?

    A Marmorin fürdőszobák és egyedi fürdőszoba-koncepciók világa épp ezért annyira különleges – hiszen legyünk igazi, ízig-vérig nők, vagy egyéniségüket hangsúlyozni kívánó, praktikus megoldásokra vágyó Férfiak, rendelkezzünk extrém tágas, széles vagy a megszokottnál is kisebb helyigénnyel - az biztos, hogy ebből a sokféle, és sokoldalúan kihasználható szortimentből meg fogjuk találni azt, ami a leginkább illik hozzánk.

    Sokszor nem is kell, hogy tisztában legyünk elvárásainkkal – hiszen a gyártók, tervezők már előre megválaszolják helyettünk azokat a kérdéseket, amelyeket még igazából fel sem tettünk…

    Milyen hosszú az ideális mosdópult? Bal vagy jobb oldalon esik-e kézre jobban a mosdó? Álló mosdónál hová tudom ízlésesen elhelyezni a szappantartót, hogy az mindig kézre essen?

    És mi van akkor, ha tetszik ugyan a forma, de a pultrésszel mégsem tudnék mit kezdeni?

    Kádat és mosdót miként hangolhatok össze formáját, stílusát, anyagát és színét tekintve úgy, hogy az minden szempontból tökéletes összképet, és azonos színt, minőséget alkosson?

    Megvettem már most a mosdót, hogy kihasználhassak egy akciót - de még nem tudom, hogy pultba kívánom-e süllyeszteni, vagy inkább bútorra tehető verzióban használnám-e szívesen?

    Később készül el még csak a bútor, mert az asztalosom túlvállalta magát… de a mosdót, - amit majd rá szeretnék ültetni a bútorra - már most is használnám! Mi ilyenkor a megoldás?

    Nos, a Marmorin ezeket az igényeket már kielégítette számunkra egyedi termékeivel és számtalan ízlést, stílust és méretet kielégítő komplett fürdőszoba-koncepcióival!

    Kezdjük máris az elején: a mosdópult hossza… hosszú, közepes, vagy éppen rövid legyen inkább a mosdópult? A Marmorin és a hazai ZEGE öntöttmárvány szépségeivel nem csupán a minőséget illetően, de a formai megoldások terén sem kell kompromisszumot kötnie!

    Extra hosszú, szabványtól eltérő vagy épp extrém rövid pultok - az én kényelmemhez igazítva…

    A mosdópult hosszán már nem kell túl sokat gondolkodnunk, és ezen a téren kompromisszumokat sem kell kötnünk, hiszen a számos fix méreten túl ma már egyedi, méretre vágható pultokat is rendelhetünk a Marmorin gyárából!

    Egyedi gyártású fürdőszoba bútorokhoz, vagy extrém kicsi mérettel, vagy alakzattal rendelkező fürdőszoba helyiségekbe az egyedi, méretre vágható mosdók ideális megoldást nyújtanak, ahogyan a piperepolc kérdését is kiválóan megoldja egy hosszú, jól pakolható pult.

    Akár az íves, gömbölyded, öblös formákat – akár a szögletes, sekélyebb vonalvezetést kedveljük – a Marmorin extra hosszú, méretre vágható és igazítható pultjaival akár két és fél méteren is tervezhetünk személyre szabott mosdó-megoldásokat, ahogyan azt is eldönthetjük, hogy ezeken egy vagy akár kettő mosdó kapjon –e helyet.

    Ha pedig az elegáns single megoldást választottuk, szintén mi dönthetünk még arról is, hogy az jobbos, avagy balos kivitelben kerüljön-e majd az általunk megadott pultméretre?

    Mosdók, melyek rugalmasan alakíthatók aktuális elképzeléseinkhez…

    A hazai öntöttmárvány mosdók, a ZEGE modellek kínálatában például léteznek olyan mosdók, melyeket bútorral vagy anélkül is éppúgy kihasználhatunk. Ezeket akár már jó előre is kinézhetjük és megvásárolhatjuk - hogy majd később ne fussunk ki a keretből, vagy egységes legyen a fürdőszoba képe – és nem kell félnünk a korai döntéstől!

    Igen, már akkor is, amikor még egyáltalán nincs eldöntve a fürdőszobabútor és a pult kérdése sem: nem kell aggódnunk, mosdónk rugalmasan illeszkedik majd rögtönzött elképzeléseinkhez!

    Egyes modellek – mint például a szögletes, minimál vonalat kedvelők körében igen népszerű LÉDA vagy a kicsit öblösebb, íveltebb tálcamegoldást kínáló PULZ mosdók nem csupán számos tálcaméretben (50-60, 80 és akár 120 cm-es változatban) választhatók, de felszerelési megoldásait illetően is egyéni szabadságélményt kínálnak - akár szimpla, akár dupla változatukban is!

    Dübellel is rögzíthetőek, ha nem kívánunk alá bútort építeni. És, ha mégis?  Vagy csak később készül el álmaink fürdőszobabútora? Akkor minden további nélkül gyönyörűen ráül majd ugyanaz a mosdónk a már elkészült bútorra is.

    Természetesen a Marmorinnál is találunk hasonló modelleket, melyeket akár bútorra ültetve, akár egy szép szegéllyel körbeépítve éppúgy elegánsan és letisztultan használhatunk – ha nem szeretnénk fürdőszobabútort alá helyezni.

    A pultra ültethető, bútorra tehető, vagy akár dübellel is rögzíthető hármas megoldások – mint amilyen például a DAM mosdók 5 féle (!) méretben választható mosdója már olyan szabadságélményt kínál, amilyenről egy-két évtizede még álmodni sem mertünk!

    Ámde mi van akkor, ha a harmóniát vágyunk megvalósítani fürdőszobánkban – és ezúttal pontosan tudjuk is, hogy milyen formavilágot, milyen kialakítást szeretnénk – de idővel megváltozik életmódunk, rutinunk? A megoldás:

    Marmorin fürdőszoba koncepciók a harmónia és a változó igények jegyében

    Mit is értünk ez alatt?

    Tegyük fel, választunk egy mesésen szép, térben álló kádat egy elegáns álló mosdóval, szingliként…

    Majd megérkezik A Társ az életünkbe, és hamarosan otthonunkba is… Szinte alig telik el idő, máris érkezőben az új jövevény, a legifjabb családtag is - így már biztosan extra tároló helyre lesz mielőbb szükségünk a mosdó alatt is az újabb tisztálkodó szerek számára.

    Az álló mosdónak nincs mese, mennie kell - azonban a kádunk még mindig tökéletes, gyönyörű… imádjuk mindketten! Szívből örülnénk, ha létezne hozzáillő mosdó - az állón túl - bútorra vagy pultra építhető verzióban is, amely alatt az extra tárolás kérdése is könnyűszerrel megoldható…

    Erre is gondolt a MARMORIN: hiszen mind a szögletes, mind az öblös, nőiesen ívelt, mind a szabályosan ovális formavilág kedvelőinek olyan egyedi és egyedileg is újragondolható, változatos mosdómegoldásokkal, harmonikus összképet nyújtó komplett fürdőszoba-koncepciókat alkotott, melyekkel sokunk álmát váltották valóra!

    Hiszen még a legelegánsabb, neves tervezők által fémjelzett fürdőszoba design is alakítható életstílusunk változásával praktikusabbá, kisebb helyigényűvé…

    A kiváló Tytan kollekció is éppen ilyen, sőt, ennél a családnál még azt a szabadságot is megadja számunkra a Marmorin, hogy a mosdó fazonján, formai kialakításán túl a kádhoz illesztett csaptelepet is láthatom, vagy akár el is rejthetem azt egy speciálisan kialakított szifontakaró segítségével – ha nem kívánom nézni az álló csaptelep látványát, vagy csak nem érezzük biztonságosnak a kicsi miatt…

    A Marmorin fürdőszoba koncepciók tehát szinte a végletekig egyedi, személyre szabott megoldásokat kínálnak, és bizonytalan útkeresők, többfunkciós megoldásokat kedvelők, és harmonikus összkép iránt vágyakozók, vagy hirtelen életmódváltók igényeit éppúgy kielégítik…