• Öntött márvány
    2022. ÁPRILIS 11.

    Öntött márvány


    A Marmorin legnagyobb újítása azöntött márvány tekintetében, a Durocoat ®. Ugye ismerős Önnek az érzés, amikor reggelente a mosdóhoz érve kellemetlen hideget érez? A Marmorin öntött márvány termékei tökéletes sima felületét ha végigsimítjuk, meleg érzet fogad minket.

    Öntött márvány a Marmorintól!

    Bizonyítottan 35%-kal tartósabbak termékeink, mint más gyáraké!

    Fontos számunkra figyelembe venni vásálóink azon igényét, miszerint hosszútávra szeretnének vásárolni. Ezért fokozott szempontot jelent, hogy a megvásárolt szaniter még évek múlva is úgy hasson, mintha tegnap vásárolta volna.

    Mitől különleges a DUROCOAT® anyagból készült öntött márvány?

    Sokktűrőséggel és megnövekedett karcállósággal rendelkezik.

    Légmentes, egyenletes szerkezet jellemzi. Ez azt jelenti, hogy minden réteg azonos sűrűségű, az anyag felülete hibátlan, nem számít a réteg hossza vagy mélysége.

    A durocoat anyag egyedi tulajdonságai biztosítják, hogy a Marmorin termékek felületei garantáltan hosszan megőrizzék a csillogásukat.

    Széles színválasztékban kaphatóak márvány szanitereink, remek inspirációkat adva fürdőszobájának megálmodásához. 

    Termékeink UV állóak, így garantált a tartós,  tökéletes összhang.

    Lássuk csak, milyen igények merülhetnek még fel? Ki szereti órákig suvickolni a márvány szanitereket a fürdőszobában?

    Megoldást kínálunk az extra sima felülettel, amely nem engedi megtapadni a nem kívánt lerakódásokat, így garantálja a könnyű és ultrahigénikus takaríthatóságot. Nem kell a foltok takarításávál tölteni, a hasznosabban is eltölthető időnket.