• Öntött márvány
  2022. ÁPRILIS 11.

  Öntött márvány


  A Marmorin legnagyobb újítása azöntött márvány tekintetében, a Durocoat ®. Ugye ismerős Önnek az érzés, amikor reggelente a mosdóhoz érve kellemetlen hideget érez? A Marmorin öntött márvány termékei tökéletes sima felületét ha végigsimítjuk, meleg érzet fogad minket.

  Öntött márvány a Marmorintól!

  Bizonyítottan 35%-kal tartósabbak termékeink, mint más gyáraké!

  Fontos számunkra figyelembe venni vásálóink azon igényét, miszerint hosszútávra szeretnének vásárolni. Ezért fokozott szempontot jelent, hogy a megvásárolt szaniter még évek múlva is úgy hasson, mintha tegnap vásárolta volna.

  Mitől különleges a DUROCOAT® anyagból készült öntött márvány?

  Sokktűrőséggel és megnövekedett karcállósággal rendelkezik.

  Légmentes, egyenletes szerkezet jellemzi. Ez azt jelenti, hogy minden réteg azonos sűrűségű, az anyag felülete hibátlan, nem számít a réteg hossza vagy mélysége.

  A durocoat anyag egyedi tulajdonságai biztosítják, hogy a Marmorin termékek felületei garantáltan hosszan megőrizzék a csillogásukat.

  Széles színválasztékban kaphatóak márvány szanitereink, remek inspirációkat adva fürdőszobájának megálmodásához. 

  Termékeink UV állóak, így garantált a tartós,  tökéletes összhang.

  Lássuk csak, milyen igények merülhetnek még fel? Ki szereti órákig suvickolni a márvány szanitereket a fürdőszobában?

  Megoldást kínálunk az extra sima felülettel, amely nem engedi megtapadni a nem kívánt lerakódásokat, így garantálja a könnyű és ultrahigénikus takaríthatóságot. Nem kell a foltok takarításávál tölteni, a hasznosabban is eltölthető időnket.