• Így tartsuk tisztán lépcsőelemeinket!
  2022. MÁJUS 16.

  Így tartsuk tisztán lépcsőelemeinket!

  HARO lépcsőrendszerek tisztítása
  A rendszeres ápoláshoz elegendő a partvissal, vagy porszívóval végzett száraz tisztítás. Ha nagyobb szennyeződésekkel kell megbirkóznia, vagy ha kiegészítő felületi védelmet szeretnénk padlónknak, akkor a padlót az ajánlott tisztítószer alkalmazásával harmat nedves felmosóval ajánlatos áttörölni.

  A HARO termékekhez az alábbi tisztítószereket ajánljuk, melyet mindig az előírtak szerint szükséges használni.

  - Az Active (kék színű) intenzív ápolót ajánljuk az “alaposabb” nagytakarítás alkalmával minden típusú HARO padlóhoz.

  - Az általános, napi rendszerességű takarításhoz pedig a Natural elnevezésű (zöld színű) tisztítót. Az utóbbit laminált padló esetében nem javasolt használni.

  - Ezen felül az AQUA OIL nevű ápolót használjunk minden természetes padlóhoz, az intenzív tisztítás érdekében. (olajozott parketta, olajozott parafapadló)

  - A HARO Clean a formatervezett DISANO padlókhoz és minden elasztikus padlóburkolathoz ajánlott. Ideális padlóápoló a nagy igénybevételnek kitett területeken is.

  HARO Clean alaptisztítás: A formatervezett DISANO padlóburkolatokon és az elasztikus padlóburkolatokon előforduló makacs szenynyeződések és ápolószer-maradványok gond nélkül eltávolíthatók a HARO Clean segítségével.
  Fontos: Minden HARO Cleannel végzett alaptisztítás után HARO Care-rel történő ápolás szükséges. A munkaeszközt használat után hideg vízzel alaposan tisztítsuk meg. 

  - A HARO Care-t használhatjuk ápoló, illetve takarítószerként is. A HARO Care parkettaápolót használat előtt jól fel kell rázni, és hígítatlanul egy megfelelő vödörbe kell önteni. Ezután a parkettaápolót vigyük fel a felületre és egyenletesen, egymást kissé átfedő sávokban oszlassuk el a padlón. A felhordást mindig szálirányban kell végezni. A padló már kb. 2 óra elteltével ismét használható!

  Takarításhoz vagy ápoláshoz a padló nedves tisztítását javasoljuk a szennyezettségi foktól a HARO Care padlóápoló rendszeres használatával. Ezeken túl a különböző típusú faparkettákhoz szükséges felületkezelő anyagok is rendelkezésre állnak. 

  DESIGNFLOORING tisztító szerek

  A DESIGNFLOORING gyár is nagy figyelmet fordít arra, hogy padlói hosszú távon örömet okozzanak használójának. Éppen ezért saját fejlesztésű ápoló, és tisztítószereit ajánlja.

  Tisztítási, ápolási tanácsok:

  Partvissal vagy megfelelő fejű porszívóval távolítsuk el a padlóról a le nem tapadt port és szennyeződést. Egy tiszta felmosóval vigyül fel bőségesen a tisztító oldatot a teljes padlófelületre, majd egy enyhén nedves nyeles felmosóval itassuk fel a tisztító oldatot, és hagyjuk megszáradni.

  Mossuk ki alaposan a felmosót hideg vízzel. A Designflooring Clean nagy felületek tisztítása vagy makacs szennyeződés esetén automatikus tisztító gépekkel, például felmosó géppel is alkalmazható.

  A nagy forgalom hatására idővel a Designflooring padló elhasználódhat. A padló helyreállítására javasoljuk a Designflooring Remove és a Designflooring Commercial Refresh használatát.

Padló a falra
2022. ÁPRILIS 07.

Padló a falra

A legnépszerűbb melegburkolat
2022. ÁPRILIS 07.

A legnépszerűbb melegburkolat