• Újdonságok a Marmorintól
  2022. ÁPRILIS 11.

  Újdonságok a Marmorintól


  A Marmorin ismét alkotott. Évről évre újabb és újabb termékekkel áll a nagyközönség elé a méltán híres lengyel származású kád-, mosdó-, zuhanytálca- és mosogatógyártó. Az egyre inkább bővülő termékkínálatnak, a rendkívül időtálló öntött márvány alapanyagú fürdőszobai, valamint a gránit alapanyagú konyhai termékeknek, a magas fokú esztétikai termék tulajdonságnak köszönhetően a Marmorin termékekre való érdeklődés évről évre fokozódik.

  Még több forma, még több termék, még nagyobb kíváncsiság…  

  Tartson Velem Ön is és tekintsük meg együtt a Marmorin idei évi újdonságait!

  Fürdőszoba kollekció

  Az idei kollekcióban megjelenő rendkívüli formákat, az óriási kényelmet biztosító használatot, egyértelműen a magas színvonalú kivitelezés garantálja. Az aprólékos, pontról pontra készült termékeket a legjobb minőségű anyagok varázsolják igazán egyedivé, exkluzívvá. A Marmorinnak köszönhetően fürdőszobánkba nap mint nap betérve újra és újra átélhetjük a produktumok által biztosított érzékiséget. Szinte minden mosdóhoz találunk egy termékcsaládon belüli kádat is Hála az ügyfélorientált tulajdonságnak, mindenki saját igényeinek megfelelően teremtheti meg fürdőszobájában a megálmodott összhangot!

  Álom kollekció

  Az Álom kollekció egy ajánlat, azoknak akik nyitottak a luxusra, a nem szabványos megoldásokra, a nagyfokú dizájnra. Mit takar az Álom kollekció az idei évben? Kiváló minőséget, dizájnt, tökéletes gyártási folyamatot és a világ legkorszerűbb alapanyagát.

  Konyhai kollekció

  Az idei kollekció termékeinél a dizájn és a kényelmes használat találkozik egymással. Intelligens megoldások, még több funkcionalitás és a már megszokott, felsőfokú tervezés jellemzi a szóban forgó kollekciót. A tökéletes kivitelezés, és a magas minőség biztosítja a termékek kivételes megjelenését, a biztonságát, a higiéniáját és az örömteli használatát.

  Válassza Ön is a Marmorint! Termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!