• Laminált padló fürdőszobába? Igen!
  2022. ÁPRILIS 07.

  Laminált padló fürdőszobába? Igen!


  Nem szeretnél hidegburkolatot a konyhába, fürdőszobába?

  Jó lenne, ha az egész lakásban, házban azonos padlóburkolat futhatna végig az egységesség érdekében? Erre nyújtanak megoldást a nedvességálló laminált padlók!

  Igen, tudjuk fürdőszobába nem szoktak laminált padlót burkolni! 

  De Te olyan szeretnél lenni, mint mindenki más? Csak nem? Segítünk kitűnni a tömegből, fürdőszobád,konyhád tervezésekor is legyél egyedi, alkoss valami egyedülállót. 

  A fahatású laminált padlóknak van egy különleges tulajdonságuk, hogyha fürdőszobába burkolod őket – kissé szoba jellegűvé változtatják a teret. Hogyha fürdőszobánkba fahatású laminált padlót választunk egy meleg, barátságos teret kaphatunk végeredményül. A különböző cégek és gyártók kínálatában egyre több ilyen vízálló laminált padló található, így a színek kiválasztásánál sem lehet probléma.

  A klasszikus fahatás mellet elérhetők vagány kőhatású lapok, de elegáns márvány minták is!

  A természetes fa vagy kő látványa hideg színek esetén is a melegség érzetét kelti bennünk. A nedvességálló laminált padlók közül választhatunk burkolatot teljesen élethű faerezettel, de a kőmintázatúak is a megtévesztésig hasonlítanak az eredetire.

  Rálépni viszont összehasonlíthatatlan érzés, mint amikor kerámia padlón lépegetünk. Elfelejthetjük  a kilépőket, hiszen már nem kell a hideg kőre lépni a forró tusolóból. Ez a puhább, kényelmesebb, melegebb burkolat élmény a talpunknak még hidegebb napokon is.

  Mitől lesz nedvességálló egy padló?

  A hordozóréteget, a HDF-et teljes egészében dagadásgátlóval impregnálják,vagyis nem tudja magába szívni a nedvességet. A nedvességálló padló speciálisabb HDF-el készül. Ebben az esetben a HDF lemeznek nagyobb a sűrűsége és hosszabb szálú farostból készül.

  IBDesign Tipp:

  A ma gyártott lamináltpadlók kínálatában nagy számmal találsz már olyat, ami vizes helyiség burkolására alkalmas. Bátran válassz a kínálatunkban megtalálható nedvességálló padlók közül, hiszen ezek a burkolatok sok éves tesztelés eredményeképp születtek, garantáltan megbízható gyártói hátérrel.