• Design padló az egészség jegyében
  2022. ÁPRILIS 07.

  Design padló az egészség jegyében


  A formatervezett Disano padlókat a méltán híres német származású HARO gyártónak köszönhetjük. A kollekció mindegyes tagja egyedülálló terméktulajdonságokkal rendelkezik – 100%-ig PVC mentesek, lágyítószert és nehézfémeket nem tartalmaznak.

  Egyszóval – egészségesek! 

  Kíváncsi vagy, hogy mindemellett miért ajánlott még a HARO Disano padló mellet dönteni? Akkor érdemes tovább olvasni!

  Disano padló – Egyszerűen meggyőző

  Az említett padlók dekorációs mintázata – speciális, félig elasztikus nyomáselosztó réteggel összekapcsolva körös-körül puha járási érzetet biztosítanak. A gondosan kiválogatott egészséges anyagok többrétegű, szerkezetben való elrendezése meleg lábérzetet garantál. Ugye milyen kellemes érzés lehet szó szerint „meleg” burkolaton járni kelni? Válasszd Te is HARO Disano padlóink valamelyikét és többek között ezen nagyszerű tulajdonságát is élvezheted.

  Érdemes megemlíteni, hogy a Disano padlók rendkívül strapabíróak – nagy igénybevételnek kitett lakóterek burkolására és még közepes igénybevételnek kitett, ipari hasznosítású helyiségekbe is megfelelőek.

  Még nincs vége, mi jöhet még? Hát persze, hogy az ápolás – tisztántartás! 

  A Disano padlóburkolatok könnyen ápolhatóak, antisztatikusak és taszítják a szennyeződést. Ezért ez a HARO padlóburkolat különösen megfelelő allergiások számára. Mert ahol nincs por, ott az atkáknak sincs esélyük.

  Rendszerint elegendő a szárazon történő tisztítás moppal, partvissal vagy porszívóval. Ha ősszel vagy télen a csizmákkal nagyobb szennyeződés is bekerül a házba, elkerülhetetlen a nedves tisztítás. Ehhez lapos felmosó használatát javasoljuk a lehető legkevesebb vízzel. A modern, felelősségtudatos háztartások speciális követelményeihez igazodva a clean & green natural tisztítószert ajánljuk a Disano padlók rendszeres tisztításához.

  A Disano dekor választék mindig az aktuális trendeket és az idők ízlését követi. A „világos színárnyalatok“ trendtéma ugyanúgy megtalálható a választékban, mint az időtálló elegáns színek. Röviden szólva, a HARO formatervezett padlói számos dekorral választhatók a világostól a sötétig, részben nemes strukturálással.