• Marmorin gránit mosogatókról érthetően - II. rész
    2022. ÁPRILIS 13.

    Marmorin gránit mosogatókról érthetően - II. rész

    Legutóbbi cikkünkben “megvitattuk” a konyha központi szerepét, és ebből adódóan a jól megválasztott mosogató fontosságát, téma természetesen a gránit mosogatók voltak és az alapoknál kezdtük - alapanyag és felületből adódó pozitív tulajdonságok! 

    Vágjunk is bele, folytassuk cikkünket!

    Vigyük tovább az alapokat…

    Tisztántarthatóság? Semmiféle nagy titkot nem tudunk elárulni, mert titok az nincs, könnyű tisztíthatóság azonban van, ha MARMORIN gránit mosogatót választ. Ugyanis ezek a mosogatók nem igényelnek különleges tisztítószert és eljárást. Minden normál háztartási tisztítószer megteszi, nyugodt szívvel használhat szemcsés surolószert, vízkőoldót. A felületet csak néhány mozdulattal törölje át.

    Ha már itt járunk fontos megemlíteni a mosogatók higiénikusságát, mely köszönhető egyrészt a porózusmentes felületnek, melyet korábban már említettünk… A teljesen sima, porózusmentes felület gátolja a baktériumok megtapadását. Másrészt az összes MARMORIN gránit mosogató speciális Bio Cote bevonattal rendelkezik ami megnöveli a higiéniát, illetve antibakteriális felületet eredményez.

    A végére még maradt egy kis apróság… Tudta? A MARMORIN gránit mosogatók a háziasszonyok kedvencei, mert cseppmentesen száradnak!

    Megjelenés… Szerelem első látásra?

    Magától érthetődő, hogy az alapanyag, az anyagösszetétel és a pozitív felületi tulajdonságok mellett a megjelenés is meghatározó szerepet tölt be mosogató választáskor. A MARMORIN gránit mosogatók abszolút helyt állnak megjelenés tekintetében is, ugyanis az egyszerű modellektől, a design formákig terjed a kínálat. Az esztétikum majd ugyanannyira volt fontos tervezéskor, mint a legmagasabb minőségű alapanyag kifejlesztése.

    A MARMORIN kínálatában 35 termékcsalád és összesen 93 mosogató közül válogathat.

    Ezek a gránit mosogatók harmóniát teremtenek konyhájában, 12 szín között találhatja meg azt az egyet ami tökéletesen passzol a pulthoz, a burkolatokhoz és a konyhabútorhoz. Továbbá színazonos mosogató csaptelepek is elérhetőek 5 színben.

    Magyaroszágon, évente körülbelül 6000 ember dönt MARMORIN gránit mosogató mellett! Gondolta volna?

    Árak és járulékos extrák...

    Bár a végére maradt, de természetesen az ár fontos szempont. Ami jó hír, hogy a MARMORIN kínálatában több árkategóriában elérhetőek gránit mosogatók. Lényeges kimeleni, hogy a kedvezőbb ár nem egyenlő a minőség romlással! A MARMORIN mosogatók mindegyike egyazon alapanyagból és eljárással készül, minőségük teljes mértékben megegyezik! Az ár mértéke a formatervezéstől függ. Tekintse meg a teljes kínálatot bemutató katalógust ide kattintva vagy böngésszen weboldaunk mosogató menüpontjában.

    A pontos beépítés céljából minden megvásárolt MARMORIN gránit mosogatóhoz sablont társítunk, mely a mesterember segítségére lehet a bútorba történő beszereléskor. Továbbá az árak tartalmazzák az automata leeresztőt és a szifont!

    MARMORIN termékek Magyarországon kizárólagosan az IBDesign budapesti bemutatótermében és országos viszonteladóhálózatában érhetőek el – keresse meg az Önhöz legközelebbi partnert ide kattintva!