• Mosdó különlegességek a valódi egyéniségeknek
  2022. ÁPRILIS 12.

  Mosdó különlegességek a valódi egyéniségeknek

  2017-et írunk és a fürdőszobai termékek, köztük a mosdók is egy egészen különleges kínálatot tárnak elénk, már semmi sem a régi, semmi sem a megszokott! A magánfelhasználók csak kapkodják a fejüket egy-egy modell láttán, a lakberendezők, belsőépítészek pedig kifejezetten örülnek a szemetgyönyörködtető design mosdóknak. Cikkünkben lazára vettük a betűket és megmutatjuk, hogy egyes típusokhoz, melyik mosdót / mosdókat ajánljuk. Reméljük Ön is magára talál valamelyik sorban!

  Pulpitus a fürdőszobában is? Csak “vezetőknek”!

  “Küzdj azért, hogy fejlődésben maradhass! A jó vezetők mindig jó tanulók is.”

  Valóban így lenne, ahogy az idézet is tartja? A MARMORIN fürdőszobájába is pulpitust varázsol, a fejlődés érdekében! A reggeli szépítkezés, fogmosás közben is gyakorolhatja, a következő beszédet, monológot - csak úgy önmagában a tükör előtt! A tipikus vezető típusoknak ajánljuk masszív, határozott megjelenésű falhoz álló mosdóinkat. Ön melyik mosdót választaná? A szögletes vagy az íves formákat kedveli? Minimál vonalvezetés vagy szüksége van azért némi csavarra? Bárhogy is legyen, megtalálhatja az Önhöz leginkább méltó mosdót, a fürdőszobai pulpitusát!

  Játékos vonalak, könnyed megjelenés - az örök álmodozóknak!

  “Az álmokban az a szép, hogy mi írjuk a forgatókönyvet.”

  Ön milyen mosdót álmodott meg? Lapozzunk csak az a bizonyos forgatókönyv fürdőszoba fejezetéhez! Hiszen mikor is lenne időnk álmodozni, mint frissen, a reggeli órákban - zuhanyzás, fogmosás, készülődés közben? A MARMORIN már megálmodta az örök álmodozók mosdóit is, melyeket játékos vonalak, könnyed megjelenés, lágy, íves formák jellemez - ezekben a mosdókban a víz kalandos útakat járhat be! Álmodjon, kalandozzon reggelente a MARMORIN álmokba illő mosdói felett!

  A legstílusosabb darabok - a design nagyköveteknek!

  “A divat változik, a stílus örök.”

  Pontosan! A divat változik, trendek jönnek mennek, de a MARMORIN legstílusosabb mosdói örökké ragyognak. Egyedi kidolgozás, különleges formák, exkluzív megjelenés így tudnánk jellemezni ezeket a mosdókat. Fogalmazhatnánk úgyis, hogy azoknak ajánljuk akik szeretnek kitűnni a tömegből, szeretik a luxust! Legyen szó akár dívákról, akár előkelő úrakról design mosdóink között biztosan mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt.