• A kreativitás szabadsága otthonunkban, üzletünkben
    2022. MÁJUS 16.

    A kreativitás szabadsága otthonunkban, üzletünkben


    A világ egyik legismertebb, luxus padlóburkolatokat gyártó vállalata a Designflooring 1973 óta ugyanazzal a szenvedéllyel és elkötelezettséggel alkotja meg egyedi vinyil burkolatait. Az inspirációt a természetből merítik: a színek és formák egyedülállóan tükrözik a természetes fa erezetét, a kövek textúráját. Kiemelkedőek az egyedi, luxus kivitelű vinyil padlók gyártásában, melyek nem csupán burkolatok! A látvány tökéletesen visszaadja a természetes fa és kő struktúráját, ám eközben meleg és puha érzetet biztosít, minőségi, időtálló kivitelben. A gyártás során kiemelt figyelmet fordítanak a környezettudatosságra is: 100%-ban újrahasznosítható anyagokból dolgoznak.

    Kaleidoscope - a burkolat, mellyel szárnyalhat a képzelet!

    Az egyedi formákat eredeti Karndean padlólapokból vágják le, úgy, hogy megőrzik az autentikus formatervezést és a kiváló műszaki paramétereket - a csúszásmentes felületet, magas kopásállóságot. Ezáltal a padlóburkolat tervezésének már csak a képzelet szabhat határokat: az egymással kompatibilis geometriai formák szabadon variálhatók. A belsőépítészek és tervezők álma Kaleidoscope burkolat, hiszen geometriai alakzatok segítségével fantasztikusan egyedülálló mintákat, textúrákat hozhatunk létre a különböző terekben. A lapok tetszés szerint igazíthatók, vághatók, cserélhető a színük és mintájuk.

    A kollekció hihetetlenül izgalmas, a fa és a kő szépségét számtalan változatban mutatja meg. A geometriai formák kontrasztos színekben szinte élő teret varázsolnak, mélységet adnak a mintáknak. Egyedi koncepciókat alakíthatunk ki: létrehozhatunk egyszerű, letisztult, vagy különleges és bonyolult mintázatokat is, saját igényeink és ízlésünk szerint. Kombinálhatjuk csempével és faburkolattal is, új szintre emelve a formák szabadságát, a méretek, a színek és a különleges minták világában.

    Mégis, hogy válasszunk ebből a rengeteg, csodás formából, színből, ha a lehetőségek száma végtelennek tűnik?

    Szerencsére a gyártók gondoltak erre is: egy nagyon egyszerű, interaktív tervezőeszköz is rendelkezésünkre áll, melynek segítségével könnyedén megalkothatjuk kedvenc koncepciónkat!

    A Kaleidoscope tervezőben valamennyi alakzatot több mint száz árnyalatban, kő vagy akár fa mintázatú kivitelben is kérhetjük. Kiválaszthatjuk tehát először a mintázatot, majd a színt és felületet, végül egy gombnyomás - és megláthatjuk, hogyan mutat mindez egy belső térben. Beállíthatjuk a dőlésszöget, sőt kétféle padlót is össze tudunk hasonlítani egy képen belül. A program használata gyerekjáték, mégis hatékony segítséget nyújt a tervezésben

    Ha ezt az innovatív padlóburkolatot választjuk, érdemes tehát egészen szabadjára engednünk kreativitásunkat! Éljünk bátran a hatszögek, gömbök és kockák által kínált lehetőségekkel! Engedjük, hogy a padlónk végre meghatározó, markáns eleme legyen otthonunknak, ezzel is egyedi, magával ragadó hatást érhetünk el.

    A hihetetlen rugalmasság és exkluzív dizájn mellett ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Kaleidoscope burkolatok rendelkeznek a vinyl padlók valamennyi előnyével: csendes, meleg felületet biztosítanak, könnyen tisztíthatók, kopásállók, és nem utolsó sorban egyszerűen és gyorsan felrakhatók.