• Térben álló kád, vagy hagyományos? III. rész
    2022. ÁPRILIS 12.

    Térben álló kád, vagy hagyományos? III. rész

    A hagyományos kád egyszerű, a térben álló kád szokatlan és sokan ódzkodnak tőle. Mik az idegenkedés okai? Az előző részben a beállítottságunkról volt szó, most nézzük, hová fér el!

    Az előző térkád elmélkedés rész azok érveléséről szólt, akik nem extrovertáltak annyira, hogy teljes önazonossággal csobbanjanak a fürdőszoba közepén lévő hivalkodó kádba, ezért a hagyományos kádakat választják! 

    A térkád a fal mellé helyezve is más élményt nyújt, mint a hagyományos formájú akril-, vagy lemez kádak. Az élmény beli különbséget a végtelenül szabad formák okozzák, amitől nem csak a kinézet más, de a kád új szerepet kap a szaniterek közt. Különleges lesz és jelentőségteljesebb.

    Nem gondoljuk, hogy mindenkit meggyőztünk már, de van még egy apró érvünk. Akinek már megtetszettek az újdonsült formák, de nincs elég helye a fürdőszobában, kimondottan fal mellé tervezett térkádak közül válogathat kedvére valót. Erre a legjobb példa a Marmorin Misa mosdót is tartalmazó modellcsaládja. A Misa kialakítása szándékosan a fall mellett dolgoztatja a vízvezeték szerelő mestereket a beépítés során. A Misa különlegessége, hogy jobbos és balos változatban is választható, attól függően, melyik oldal előnyösebb a rendelkezésre álló hely szempontjából.

    A kádak kiválasztását követően a helyes méretezést is ellenőrizni kell! Ebben segít a minden termékhez egyedileg készített méretezési ábra. Ezt az ábrát kérik először a beépítést végző szerelők. A méretezési ábrák bármely online eszközön, minden termék képe mellett jobbra, a "műszaki rajzok, adatok" hivatkozásra kattintva hívhatók elő, vagy összegyűjtve az infotár oldalon, a technikai katalógusokban. Tervezők számára 3D tervezőprogramba tölthető objektum modelleket is feltöltöttünk a "3D fotó tervezőknek" hivatkozás alá.

    Az IBD Magyarország Kft. országos viszonteladói hálózata szívesen nyújt felvilágosítást lakberendezési és termékinformációkkal kapcsolatban. Kattintson az oldal tetején lévő "Viszonteladók" menüpontra, ahol térképes kereső biztosítja, hogy Ön a beépítés helyéhez legközlebb eső kereskedőnktől tudjon rendelni, a legkisebb szállítási költséggel.