• Teljes felújítás otthon, vagy a nyaralóban?
    2022. ÁPRILIS 13.

    Teljes felújítás otthon, vagy a nyaralóban?

    Egy komplett felújítás esetén a szakipari munkákon túl szinte mindig a vizes helyiségek, a konyha és a fürdőszoba okozzák a legnagyobb fejtörést. A burkolatok terén szeretjük, ha a természetes textúrákat meleg hatás, és nagyfokú tartósság övezi, miközben még a lerakásukkal sem megy el túl sok idő, és fáradság. 

    A szaniterek és a mosogató szintén kényes kérdés: legyen tartós, antibakteriális, lehessen javítani, és persze jó, ha a dizájn is változatos, kedvünkre való. És akkor még a nappali vagy a hálószobák sokoldalú, stílusunkhoz igazítható padlóiról nem is beszéltünk…

    Na, és ha már a burkolatok terén meghoztuk a cseppet sem könnyű döntést, akkor érdemes átgondolni, mit válasszunk a fürdőszobába, vagy a konyhába?

    A Marmorin, a lengyel, többszörös design-díjas szanitergyár mind a mosdók, mind pedig a mosogatók terén nagyszerű innovációkkal, és rendkívül praktikus méret – és formabeli kialakításokkal segít bennünket nem csupán otthonunk, de nyaralónk felújításában is!

    Milyen mosdó illik a nyaralóba?

    Ha a nyaralónk kicsi, akkor a teret botorság lenne elvenni egy nagy, tágas, öblös mosdóval! De éppen az ilyen esetekre alkotta meg a gyártó a praktikus mini mosdóit, kézmosóit, vagy akár a vágható, egyedi méretre szabható pultos megoldásokat.

    Ha pedig kicsivel nagyobb helyünk van, és a nyaralónk esetében is szeretnénk minél szebbet, stílusosabbat megjeleníteni a térben, akkor – főleg, ha vízparti nyaralóval rendelkezünk – mit szólnánk stílusosan egy ilyen hajót, kis csónak formájú kis üdítő szépséghez?

    A Palera mosdó esetében bizony a tervezők megint csak nem ismertek lehetetlent!

    A bájos papírcsónakra emlékeztető mosdókagyló igazán játékos vonalvezetésével, különleges formájával egy valódi műremek! Nem véletlen, hogy már egy balatoni hoteles projekthez is rendelték már nagyobb tételben. Miért is ne köszönhetne hát vissza az Ön balatoni nyaralójának fürdőszobájában is?

    A remek mosdók után itt van máris a következő nagy kérdés: milyen legyen a mosogató?

    Nyár és nyaralás révén – leginkább a higiénia lesz az, ami elengedhetetlen, hiszen a nagy nyári melegben egyébként is gyorsabban erjed minden zöldség, gyümölcs, nem beszélve a húsokról, halakról…

    Egy jó mosogató – különösképp, ha nyaralónkba tervezzük – első nagyon kényeges szempontja a higiénia, melyet már szerencsés, ideális esetben a mosdó anyagával együtt megkapunk. A higiéniát ez esetben már a termék anyaga is hozza magával, hiszen a speciális BioCote felület gondoskodik róla, hogy szinte porózusmentes felületén semmilyen piszok, por, szennyeződés ne tapadhasson meg. A Marmorin ugyanis a BioCote-al együttműködve fejlesztette ki a különleges, ezüst technológiával dúsított adalékanyagot, melyet hozzákeverve a Marmorin mosogatók Magranit (gránitőrlemény) anyagához, a termékek igen ellenállóak lesznek a gombákkal, baktériumokkal és egyéb élősködőkkel szemben. Mindezeken túl még az elszíneződés veszélyét, valamint a környezetünk károsítását is megakadályozza – így valóban csupa haszon, különösen nyáron, amikor egyébként is több szennyeződést, csírát viszünk be a friss gyümölcsökkel, zöldségekkel a konyhába.

    A Marmorin konyhai termékvonalának legfőbb, leginkább szembeötlő tulajdonsága a kiváló ergonómiai tervezés, mely a kényelmes, napi szintű használathoz elengedhetetlen. Azonban, a praktikum és a kényelem ez esetben nem megy a dizájn, az esztétika rovására, sőt! A Marmorin mosogatótálcák között 12 féle színárnyalatban választhatunk, melyek közt egyedi, extra színek is megtalálhatók.

    Mindezeken túl, valamennyi termékre jellemző a letisztult formavilág, a szép, egyszerű, olykor egészen egyedi vonalvezetés.

    Mi kellhet még egy ideális nyaralóba? Már csak a megfelelő bútorok, lakástextíliák, egy jó zuhanyzó – és kész is!

    Az IBD minta bemutatótermében várjuk szeretettel, ahol a cikkben ajánlott termékekkel, mellettünk, partnerüzleteinkben pedig a többi, egyéb berendezést és bútorokat is beszerezheti!