• Térben álló kád, vagy hagyományos? II. rész
  2022. ÁPRILIS 12.

  Térben álló kád, vagy hagyományos? II. rész

  Sorozatunk előző részéből kiderült, hogy a formák szabadsága mennyire új hatást kelthet a fürdőszobánkban.

  Sokan azonban idegenkednek az újtól. Az idegenkedés egyik oka, hogy a térben álló kád túlságosan a középpontban van. A térben álló kádak valójában nagyon szépek, feldobják a fürdőszobát és valamiért élmény bennük a fürdés. A fürdést az változtatja élménnyé, hogy egy térben álló kádban lubickolva a tér közepére kerülünk, vagyis rajtunk van a hangsúly, sőt minket figyel a fürdőszoba összes berendezési tárgya.

  A két tábort pontosan az osztja meg elsősorban, hogy valaki introvertált, valaki pedig extrovertált beállítottságú. Amiért mégis a térkádak terjedésében bízunk az nem más, mint a fürdőszoba intimitása, ahol mégis mindenki sokkal bátrabban kezd bele kedvenc dalába, hogy előtörjön az extrovertált énje. Nos, ha a dalolás könnyen megy, akkor már akár a fürdőszoba közepére is kerülhet az a mosdó alkalmatosság! Ha ez valakinek még kicsit merészen hangzana, akkor egyszerűen tolja a fal mellé a térben álló kádat, aztán később meglátja. A sorozat következő része megmutatja, hogyan lehet a térkád a fal mellett és ezzel rátérünk a hely problémájára is.

  A kádak kiválasztását követően a helyes méretezést is ellenőrizni kell! Ebben segít a minden termékhez egyedileg készített méretezési ábra. Ezt az ábrát kérik először a beépítést végző szerelők. A méretezési ábrák bármely online eszközön, minden termék képe mellett jobbra, a "műszaki rajzok, adatok" hivatkozásra kattintva hívhatók elő, vagy összegyűjtve az infotár oldalon, a technikai katalógusokban. Tervezők számára 3D tervezőprogramba tölthető objektum modelleket is feltöltöttünk a "3D fotó tervezőknek" hivatkozás alá.

  Az IBD Magyarország Kft. országos viszonteladói hálózata szívesen nyújt felvilágosítást lakberendezési és termékinformációkkal kapcsolatban. Kattintson az oldal tetején lévő "Viszonteladók" menüpontra, ahol térképes kereső biztosítja, hogy Ön a beépítés helyéhez legközlebb eső kereskedőnktől tudjon rendelni, a legkisebb szállítási költséggel.