• Trendek és ötletek - Future Retro azaz a múlt és a jövő kombinációja
    2022. MÁJUS 16.

    Trendek és ötletek - Future Retro azaz a múlt és a jövő kombinációja


    Visszatér a múltbéli idő szépsége!

    A digitalizáció gyorsan változó világában egyre növekszik a megszokott és jól bevált dolgok iránti vágy. Ezt a stílusvilágot a reprodukciók és a természetes struktúrák, mint például a márvány, a terrazzo vagy a dió modern értelmezése jellemzi, melyben a múlt és a jövő stílusosan kerül ötvözésre.

    Ennek szellemében születtek meg az IBDesign EGGER 2021-es padló kollekciójának egyes darabjai, melyek tökéletesen ötvözik a múltat és a jelent.

    A modern retro stílus általában nem törekszik egy-egy kimondott retro korszak teljes pompájában való megjelenítésére, azonban merít mindegyikből. Sokkal inkább a kényelmes, praktikus és meleg összkép kialakítását tartja szem előtt.

    Nedvességálló padlók a GreenTec termékcsaládból

    Stílusos kialakítás és nagy ellenállóképesség: a GreenTec Design padlók által ötvözheted a kényelmet és a praktikumot az otthonodban.

    A tartós, nedvességálló és foltálló felület jól bírja a mindennapos megpróbáltatásokat és használatot, miközben az integrált parafa alátét megbízhatóan elnyeli a lépészajokat. A nedvességálló GreenTec hordozólapnak köszönhetően, a Design padlóink fürdőszobákban és a nyilvános helyiségekben való felhasználásra is egyaránt alkalmasak.

    Padlóink által a beltér semmivel sem marad el a kültéri természetességtől: az autentikus GreenTec Design padlók fa- vagy kődekorjai természetes és vonzó látványt kölcsönöznek minden helyiségnek.

    Modern burkolathoz modern termékek

    Mivel a GreenTec termékcsaládba tartozó burkolataink nedvességállóak, így remek válasznak bizonyulnak fürdőszobákba. De ha már modern a burkolat, modernnek kell lennie a fürdőszoba többi termékének is! Lássuk mire gondolunk

    Az öntöttmárvány korunk egyik innovációja és folyamatos fejlesztése – ám mégis már igen hosszú ideje bizonyított. Noha az egyik legegyedibb alapanyagról beszélünk, újnak távolról sem nevezhetnénk azt, amely már több mint három évtizede méltóan helytáll és bizonyít nem csupán a dizájnerek, de a napi szintű felhasználók részéről ugyanúgy!
    Vannak, akik műmárványként ismerik – és a „mű” szó hallatára bizonytalan érzések fogalmazódnak meg bennük, pedig a mű erre az anyagra éppen, hogy nem igaz: az öntöttmárvány komplex anyagát ugyanis csupa természetes ásvány alkotja!

    A jelenleg legmegbízhatóbb és legegyedibb márvány, mely a piacon manapság kapható, valóban természetes: elsődleges összetevője a porított dolomit márvány, mely 96% -ban Kalcium és magnézium-karbonátot tartalmaz!

    További öntött márvány fürdőszobai termékekért látogass el partneroldalunkra!

    ZEGE by MARMORIN ZORA termékcsalád

    ZEGE by MARMORIN TANTIUM termékcsalád

    ZEGE by MARMORIN FAMA szabadon álló kád

    Nézd meg videónkat további stílusirányzatokért!