• Ünnepi ragyogás, vagy skandináv letisztultság?
    2022. ÁPRILIS 12.

    Ünnepi ragyogás, vagy skandináv letisztultság?

    Akár a ragyogó glamour, az extra csillogó felületek jegyében, akár a matt, letisztult, skandináv egyszerűség erejével képzeljük el a meghitt téli otthont – nekünk mindenre van megoldásunk! Az IBD Magyarország nem ismer lehetetlent, ha egyedi dizájnról, egészen különleges hatásokról, meseszerűen bájos elképzelésekről van szó…

    Tegnap itt járt a Mikulás, és a tiszteletére szívünk szerint az egész lakást, ragyogó, fényes vörösbe burkoltuk volna…

    Bizony, ha jövőre ilyen elképzelése van, akkor jó, ha tudja, hogy ez sem lehetetlen: az ELESGO szupergloss, azaz szuperfényes padlóinak egyedi technológiáját már több évtizede fejleszti a gyár. Ez a magasfényű felület, azon túl, hogy nem csupán szép, de szuper tartós is, kiváló minőséget, exkluzív megjelenést képvisel.

    Legyen akár a tűzpiros – mint a Mikulás kabátja és sapkája – vagy gyönyörű, páratlanul elegáns hófehér vagy éjfekete, mint a gyönyörű, ünnepélyes glamour otthonok vagy szalonok egyedi padlói – minden esetben elképesztő, lenyűgöző lesz a végeredmény…

    Az Elesgo Super Gloss Black maga az igazán kifinomult laminált padló! Akár egy pazar nappaliban, akár bármilyen más, tágas térben kívánjuk elhelyezni, ez a padló minden figyelmet megérdemel, ragyogását pedig hosszú éveken át élvezhetjük!

    Ám nem csak gyönyörű, hanem praktikus is: hátoldalára egy innovatív zajcsillapító rendszert terveztek és alakítottak ki gyártói, ez pedig Laminopax néven vált ismertté. A méhsejtszerűen texturált háttámla akár 10 dB-t is képes eltávolítani zajszennyezésből, melyet a padlón sétálva okozunk, pláne az elegáns eseményre megérkezvén egy csinos, ámde kopogós sarkú cipőben…

    Ez a kiváló padló elnyeli a visszhangot, miközben egyedülálló megjelenést kölcsönöz valamennyi, egyszerűbb vagy éppen különlegesebb enteriőrben.

    A több homogén színben, akár kombinálva is lerakható laminált padlót ráadásul rendkívül könnyű elhelyezni, köszönhetően az UniClic közös rendszerének, amely lehetővé teszi, hogy az egyes táblákat zökkenőmentesen tudjuk lesimítani egymás után.

    A „Supergloss Extra Sensitive Black Laminate Flooring” ugyanakkor antisztatikus tulajdonságokkal is rendelkezik, melyek megakadályozzák a padló tapadását, és kiváló egészségügyi tulajdonságokkal is bírnak: alacsonyabb szinten van bennük jelen a Formaldehid, mint az Egészségügyi Világszervezet által meghatározott értékek, így akár gyermekes, vagy allergiás családok számára is ideális választás! Ezt az a tény is megerősíti, hogy kopásállóságukat tekintve kifejezetten alkalmasak nagy forgalmú és közepes forgalmú lakóövezetekben történő alkalmazásra, és ezek a típusú ELESGO padlók 10 éves lakossági garanciával rendelkeznek!

    Ha pedig valami egészen különleges, télies hatásra és textúrára vágynánk, akkor érdemes a szebbnél szebb kőhatású melegpadlók között is szétnéznünk, hiszen ezek között is számos különlegességre bukkanhatunk, mint például ez a Salina névre hallgató eredeti szépség, szintén az ELESGO kínálatából!

    Igazán télies, kellemesen megnyugtató színvilág jellemzi ezt a modellt is, a szürke több, gyönyörű árnyalatával.

    A kőhatású melegburkolat, laminált padló kellemes és természetes hangulata az élethű kő textúrájával párosulva érvényesül csak igazán – néhány festett faággal, télies kiegészítővel pedig tökéletes lesz az ünnepi hangulat.

    Ez az Elesgo laminált padló egyébként a Wellness Maxi V5 termékcsalád tagjaként kitűnő termékjellemzőinek köszönhetően a legmagasabb igényeket is kielégíti. A szürke különböző árnyalatainak, élénk, finom rajzolatának köszönhetően egyedi és természetes megjelenést kölcsönöz a laminált dekorfelületének, amely egy egészen élethű valódi márvány padlónak tűnik!

    Ráadásul most az ára is hűsítően hat: hiszen jelentős árengedménnyel vásárolhatjuk meg jelenleg az Álomparketta Stúdióban, bővebb információkat pedig megtalálunk róla a www.dreamfloor.hu weboldalán! 

    Padlókat illetően természetesen még számos szépség van, melyet ebbe a téli, ünnepi kis összeállításba beválaszthattunk volna az IBD Magyarország kínálatából – azonban most térjünk át egy kis kedvcsináló erejéig a szebbnél szebb, ünnepi, glamour stílusú szaniterekre!

    A Marmorin öntöttmárvány mosdói korunk innovációiként, ám mégis közel 30 éves múltjukkal hódítanak évről évre, s a töretlen népszerűség nem véletlen: az öntöttmárvány anyag számos előnyös tulajdonságának köszönhető. Ezek közül csupán az egyik, ám sokakat igencsak csábító eredeti formák és dizájn kialakítások végtelen sora…

    Ünnepi, glamour ragyogáshoz igazán a méltó lehet a csábító csipkehatású szépség, mely egy olyan csodaszép álló mosdó, mely elsődleges funkcióján túl még kiváló dekorációként is szolgál a térben.

    A másik kedvencünk, a Flora mosdó pedig romantikus, finom virágszirom formájával hódít, de akár egy elegáns legyezőt is beleláthatunk ebbe a ragyogó, mesés formába! Elképesztő, hogy milyen csodákra képes az öntöttmárvány, mennyi pazar, különleges formát, ívet, éleket és hajlatokat ki tudnak belőle önteni a gyártók!

    A Marmorin egyébként nem csupán a mosdók, illetve szaniterek háza táján alkot különleges szépségeket kiváló minőséggel karöltve, hanem komplex egységben gondolkodva a teljes fürdőszoba-koncepciók gondolatában is jeleskedik! A legtöbb mutatós, elegáns álló mosdója mellé kapható a szintén nagyon exkluzív, kényelmes, tágas térben álló kád is, mellyel igazán álomba illő lehet a harmonikus fürdőszoba.

    A TEBE fürdőszobai koncepciók izgalmas, szögletes trapézformáját egyébként számos tervező szereti, és betervezte már egyedi enteriőrmegoldásaiba. Az alábbi kép is ezt példázza: a szögletes sarkok, a ferde vonalak megfelelő burkolatokkal és fényekkel kiemelve páratlanul elegáns, glamour hangulatot varázsolnak a fürdőszoba térbe!

    Ami pedig a fürdőszobai koncepciókat illeti, azok számára is vannak gyönyörű, elegáns megoldások, akik valamiért nem kedvelik, vagy csak a tárolás, a pakolófelület hiánya miatt nem kedvelik annyira az álló mosdókat: a Marmorin Teodor kádja egy kellemes, pultra építhető mosdóval is kapható, mely alá könnyűszerrel tudunk alsószekrényt is készíttetni.

    És végezetül még egy igazi gyöngyszem: a PERLA mosdó, melynek üde hófehér színétől, gyönyörű gyöngy – vagy akár hógolyó – formájától még annak is megjön a kedve a téli szezonhoz, aki egyébként fanatikus nyárimádó…

    Készüljünk hát a maga tejességében, lélekben is, és fizikailag, otthonunk újratervezésével is a téli ünnepekre – melyhez az IBD Magyarország páratlan termékkínálata kiváló ötleteket és inspirációt ad majd…