• Vajon hogyan nézne ki a fürdőszobám, ha…
    2022. ÁPRILIS 11.

    Vajon hogyan nézne ki a fürdőszobám, ha…

    A Marmorin fürdőszobai kollekciója számos szemet gyönyörködtető alkotással ajándékoz meg minket.

    De ami a legjobb az egészben, hogy ezek a darabok családot is alapítottak! A továbbiakban néhány Marmorin fürdőszobai termékcsaládot ismerhetünk meg közelebbről.

    Fürdőszobánkat elnézve legalább egyszer megfordult már mindannyiunk fejében e két gondolat egyike: „Milyen szuper lenne egy átlagos légkört különlegessé, egyedivé varázsolni akár csak egyetlen kiegészítővel!” vagy „Vajon hogyan nézne ki a fürdőszobám, ha ugyanolyan stílusban készült mosdóm és kádam/zuhanytálcám lenne?”. Ugye, milyen ismerős kérdések? Most kicsit menjünk tovább, és vegyítsük a két gondolatot! Nos, így születtek meg a Marmorin termékcsaládjai – amelyeket tovább is kategorizálhatunk.

    Először nézzünk néhány alap fürdőszobai családot!

    Az Alta termékcsalád kétféle káddal, és stílusban velük megegyező mosdóval rendelkezik. A kád szabadon álló, és kérhető szerelvénytakaróval, és anélkül is. Előbbi azon felhasználóknak ajánlott, akik a kádhoz rögzített zuhanyzós csaptelepet preferálják, utóbbi pedig azoknak jár a kedvében, akik a szabadon álló kádhoz különálló formában szeretnék élvezni ugyanezt. A család mindkét tagja íves formáival ejti rabul felhasználóit mindamellett, hogy egyszerűségével minden fürdőszobai környezetbe tökéletesen beleolvad.

    A Selia termékcsalád egy káddal és kétféle mosdóval igyekszik a modern formák szerelmeseinek kedvében járni. A mosdók egyike pultra tehető, míg a másik falhoz álló kivitelben szeretne fürdőszobánk ékévé válni. Mindhárom darab a jellegzetesen íves és enyhén öblös kagylóalakot ölti magára, mindemellé egy oldalsó vésést is kapott a nemesebb formáért.

    A Dione és a Rosa fürdőszobai termékcsaládok egy mosdóval, és egy hozzájuk illő zuhanytálcával kerültek párba. A Dione a klasszikus, szögletes formát mélyen íves sarkaival, illetve kivételes megjelenésű, rejtett lefolyójával igazán modernné varázsolja pultra tehető vagy dűbellel rögzíthető mosdójával és zuhanytálcájával egyaránt. A Rosa esetében ugyanezen darabok megtartották a klasszikusan szögletes sarkakat, azonban minden érzékelhető felület kapott egy különleges, rózsaszirmok szélein is visszaköszönő, gyönyörű „mintát”.

    Most pedig következzen a fürdőszobai álom kollekció családjaiból néhány – őket egytől egyig neves tervezők segítettek világra hozni

    Az Alice – a Marmorin egyik legnépszerűbb, álom kollekciós termékcsaládja a szemet gyönyörködtető, hullámos, mélyen íves formákat öt terméken is engedi sziporkázni. Háromféle – egy pultra tehető, egy pultba süllyeszthető, valamint egy falhoz álló – mosdón, illetve két – méretben különböző – kádon.

    A Jena két darabbal – egy káddal és egy mosdóval rendelkezik. A különleges kivitel itt sem marad el, de a Jena esetében valami igazán királyi külsőről beszélhetünk! A hagyományos alak kiegészül egy „gallérral”, amely a valódi, királynős öltözékre emlékeztet. A jellegzetes formavilág mind a kád, mind pedig a mosdó esetében ugyanolyan csodálatosan visszaköszön fürdőszobánkban.

    Végül pedig a Goccia termékcsalád szintén egy olyan mosdóval és egy káddal rendelkezik, amelyeknél a különleges, gallérhoz hasonló ívek ugyancsak megjelennek, azonban egy egészen más küllemet ad a koncepciónak. A vonalvezetés, a néhol cseles, mégis lenyűgöző formavilág, a gömbölyded részek, a lekerekített élek mind arról gondoskodnak, hogy páratlan külsőt adjanak fürdőszobánknak, ezzel pedig egy igazán magával ragadó érzést keltsen lakásunk legnemesebb helyiségében.