• Svájci hegyek közül egyenesen...
  2022. ÁPRILIS 07.

  Svájci hegyek közül egyenesen...


  LICO - minőségi padlók Svájcból

  Örömmel mutatjuk be legújabb gyárunkat a LICO-t, mely Svájc vezető vállalata ebben az ágazatban.

  A természet megértése, valódi szeretete és tisztelete teszi lehetővé, hogy a LICO olyan magas  minőségű padlókat gyártson, ami piacvezetővé teszi őt.  Megfelelően és felelősen bánni az erőforrásokkal, legyen szó munkatársról, vagy felhasznált anyagról, ezekről folyamatosan gondoskodni, ez az, ami innovatívvá teszi a LICO-t.

  A LICO 1989-ben kezdte meg hódító útját és mára a padlóburkolat rendszerek egyik vezető vállalatává nőtte ki magát, mely a folyamatos fejlődésről, a rugalmasságról és megbízhatóságról is ismert.

  Termékei közé olyan hagyományos és extravagáns vinyl burkolatok tartoznak, melyek szemet gyönyörködtetőek, könnyű velük dolgozni, és minden élettérbe alkalmasak.

  A természet egyik csodája - parafa padlók a LICO-tól

  A parafa padló a parafa tölgyének kérgéből származik, és anélkül távolítják el, hogy a fát le kellene döntenie vagy bármilyen módon károsítani. Az első hámozás akkor következik be, amikor a fa körülbelül 25 éves,majd egy újranőtt „szigetelő kéreg” képes alakulni, amit 8-9 évente kell betakarítani. A parafa tölgyek 200 évig is élhetnek, ami azt jelenti, hogy húsz hámozást is megélnek. 

  Parafa az valóban a természet egyik csodája, és a LICO kifejlesztette a saját speciális gyártási folyamatát annak biztosítására, hogy termékeik megfeleljenek a svájci minőség által megkövetelt szigorú minőségi előírásoknak szabványok.

  A különleges cellaszerkezet (kb. 40 millió cella / cm³) és levegőszerű gázzal való feltöltése miatt a parafa egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a magas hőszigetelést is. A parafa padlók optimális padlóhőmérsékletet biztosítanak egész évben - télen sem fázik meg a láb, ha mezítláb járunk a padlón. Mind emellett puha, kényelmes rajta a járás.

  Ugyanilyen figyelemre méltóak a parafa sokk- és hangelnyelő tulajdonságai (18 dB-es zajcsökkentés) - a méhsejtes szerkezetnek is köszönhetően. A parafa padlók tartósak és rugalmasak: A természetes rugalmasság különösen kellemes gyalogos élményt nyújt és kíméletes az ízületek számára is.

Téli wellness otthonunkban?
2022. ÁPRILIS 12.

Téli wellness otthonunkban?

S/ALON 2021 kiállítás
2022. ÁPRILIS 07.

S/ALON 2021 kiállítás

Extrák a Marmorintól
2022. ÁPRILIS 07.

Extrák a Marmorintól

Miből is legyen a kád?
2022. ÁPRILIS 12.

Miből is legyen a kád?