• Válassz Te is öntött márvány kádat!
  2022. ÁPRILIS 07.

  Válassz Te is öntött márvány kádat!


  MIÉRT ÉRDEMES ÖNTÖTT MÁRVÁNY KÁDAT VÁLASZTANI?

  A Marmorin fürdőszobai termékek fényes, kellemes tapintású felületet biztosítanak, amely felület biztosítja a könnyű takarítást, illetve a melegérzetet használat során. Nincs is annál rosszabb érzés, amikor befekszünk egy kád vízbe, és a kád hideg felülete érintkezik a bőrünkkel. A széles forma- és méretválaszték lehetőséget ad a teljesen egyedi elképzelések megoldására is. Emellett a könnyű beépíthetőség is szerepet játszik a népszerűségében. 

  Az öntött márvány termékek gyakorlatilag porított dolomit márványból készülnek, amelyet szinte teljes egészében természetes anyagok alkotnak: 96%-ban Kalcium és Magnézium Karbonátot tartalmaz, amit műgyantával kevernek. E két fő alapanyagnak köszönhetően lehetőségünk nyílik egy végtelenül sokszínű, egyedi, trendi mosdót, zuhanytálcát vagy éppen kádat magunkévá tudnunk.

  Ami miatt mégis műmárványnak nevezik az nem más, mint a gyártási technológiája. A műmárványt öntési eljárással készítik. Ez az eljárás teszi lehetővé, hogy a termékek ne deformálódjanak a gyártás során, illetve biztosítja az elképesztően pontos éleket, a hihetetlen hosszúságú pultokat. Emellett lehetőséget kínál a gyönyörű, egyedi formák megalkotására is. A gyártás során a rétegeket külön-külön öntik az öntőformában, de mivel mindegyik réteg azonos sűrűséggel bír, a végeredmény egy egyenletes, sima felület, mely roppant ragyogó végeredményt biztosít.

  FORMÁK ÉS KIVITEL

  A Marmorin fürdőszobai termékek esetében nagyon széles formavilágról beszélhetünk. 

  A harmonikus fürdőszoba koncepciók nem csak magas minőségükkel, érték – és időtálló formáikkal kápráztatnak el, de legmagasabb igényeinket, elvárásainkat is kielégítik. 

  Fürdőszobánk kialakításának alap hangulatát ugyanakkor a mi egyéniségünk, életkorunk határozza meg. Szerencsére a Marmorin térben álló kádjai és a hozzájuk tökéletesen illő mosdók valamennyi stílusirányzat és formavilág kedvelőinek kínált megoldásokat.