• Összhang a fürdőszobában
    2022. ÁPRILIS 11.

    Összhang a fürdőszobában


    Marmorin termékcsaládok körképe: mosdó, zuhanytálca, fürdőkád, és csaptelep

    „Kiválasztottam egy mosdót, de a gyártó termékkínálatában nem találtam színben, anyagban, stílusban megegyező kádat vagy zuhanytálcát hozzá.” Ez egy általános probléma, Ön is járt már így vagy hasonlóképp? A neves lengyel származású Marmorin mindenre gondol, ennek köszönhetően elfelejtheti az imént említett problémát (is). A Marmorin termékpaletta számos termékcsaládot sorakoztat fel a vevői igények legmagasabb kiszolgálása érdekében. Kíváncsisága egyre inkább fokozódik? Tartson velem és bemutatok Önnek három Marmorin termékcsaládot. Teremtsen Ön is összhangot fürdőszobájában!

    Mosdó, kád: Alta termékcsalád

    Az Alta termékcsalád két taggal büszkélkedhet, mely nem más, mint a mosdó - kád kombináció. Az Alta kád mindamellett, hogy pultba süllyeszthető mosdó társával kiváló összhangot teremt a fürdőszobába két stílus megformálására ad lehetőséget. Mindezt szerelvény takaró kiegészítő elemének köszönhetjük. A csaptelep szabadon álló elhelyezése esetében nosztalgikus, vintázs stílust érhetünk el, viszont, ha használatba állítjuk az előbb említett szerelvény takaró elemet egy igazán elegáns, modern stílust kölcsönzünk fürdőszobánkba.

    Önt is meggyőzte az Alta termékcsalád nyújtotta stílusok duális lehetősége?

    Az Alta termékcsalád tagjait megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

    Mosdó, zuhanytálca: Rosa termékcsalád

    A Rosa termékcsalád mosdó – zuhanytálca párosítása közkedveltként említhető. A Rosa mosdó és zuhanytálca egyaránt, nevéhez hűen, nőies rózsa mintázatot testesít meg, elegáns összhangot teremtve fürdőszobánkba. A Rosa zuhanytálca vásárlása esetén választhatunk íves, valamint szögletes formák közül. A termékcsalád tagjainak méretét tekintve kiváló választás lehet kis fürdőszobák esetében (is).

    Elnyerte tetszését a Rosa termékcsalád, mely nőies vonalvezetésével hódít?

    Megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!

    Mosdó, kád, zuhanytálca: Tebe termékcsalád

    A Tebe termékcsalád falhoz álló, illetve szabadon álló kádjainak, falhoz állítható álló mosdóinak, s zuhanytálcájának köszönhetően a népszerűségi lista első helyén szerepel. E nagy termékcsalád számos lehetőséget, megoldást kínál azoknak, akiknek fontos, hogy fürdőszobájuk összhangját a csúcsra repítsék.

    Megtetszett Önnek a Tebe termékcsalád biztosította számtalan variációs lehetőség?

    A Tebe termékcsalád összes tagját megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte!