• 9+1 érv, ezért válasszon öntött márvány kádat fürdőszobájába
    2022. ÁPRILIS 13.

    9+1 érv, ezért válasszon öntött márvány kádat fürdőszobájába

    Nem is gondolná, hogy milyen fontos egy kád kiválasztása, hisz van akit egy életen át “kiszolgál”. De, ha nem is bocsájtkozunk ilyen hosszútávú tervekbe, gondoljon csak bele, hogy milyen jóleső érzés egy fárasztó nap után egy nagy kád forró vízben eltöltött idő. Természetesen mindig ott az a bizonyos HA…

    ... Jó érzés, HA nem hűl ki túl hamar a víz!

    … Jó érzés, HA nem érdes a kád felülete és nem bántja bőrünket!

    … Jó érzés, HA aztán nem kell órákig tisztogatni a kádat, a lerakódott szappan maradékok miatt!

    és még hosszasan gyárthatnánk a “HA” szóval ellátott mondatokat, de inkább bemutatjuk Önnek a MARMORIN öntött márvány kádakat 9 érv mentén. Egy dolgot leszögezhetünk még az érvek előtt - MARMORIN kádban valóban jó érzés az a bizonyos forró fürdő!

    1. Tudta? Amennyiben légbuborékok találhatóak a kádban, magasabb esély van arra, hogy megsérülnek. A MARMORIN kádak teljesen légtelenítettek, ami annyit jelent, hogy a kád “teste” légbuborékmentes.
    2. Kis gyermek van a családban, aki szívesen pancsol játékai társaságában? Van egy jó hírünk, a MARMORIN kádak felületi kopásállósággal rendelkeznek és karcállóak, így az esti fürdés kellékei, a játékok minden bizonnyal nem eredményezhetnek sérüléseket.
    3. Önnek is fontos szempont a könnyű tisztántarthatóság? A MARMORIN kádak teljes mértékben porózus mentesek, tehát, ha végig húzzuk a kezünket a kádon akkor egy teljesen sima felülettel érintkezünk. Hogyan függ ez össze a tisztántartással? A porózus mentes felület valóban teljesen sík, még szemmel nem látható apró kis “nyílások” sincsenek a kádon, így nincs olyan hely ahol a kosz megtapadhatna.
    4. Hajfestés a fürdőszobában? Nem gond, hogyha a kádra egy véletlen “baleset” során festék kerül, ugyanis a MARMORIN kádak foltállóak.
    5. A MARMORIN kádak a RAL színskála bármely színében rendelhetőek és UV ellenállóak. Tehát nem kell az miatt aggódnia, hogyha például ablak közelébe kerül a kád akkor színe a napfény hatására kifakulna.
    6. Hogyha véletlen belejtünk valamit a kádba és kipattan egy kis darab, vagy bármilyen hasonló sérülés keletkezik nem kell megijednie, hiszen a MARMORIN kádak javíthatóak. Ehhez nincs másra szükség, mint a gyár által kifejlesztett a kád színével megegyező javító szettre. A javítást bárki eltudja otthon végezni, semmilyen speciális körülményt nem igényel.
    7. Az évtizedek múlásával kádunk veszíthet szépségéből a mindennapi igénybevétel hatására, azonban, ha szeretné visszanyerni kádja újkori megjelenését, erre is van megoldás. Az öntött márvány MARMORIN kádak felülete felújítható egy teljes újboli polirozással.
    8. Gondolta volna, hogy a MARMORIN kádak rossz hővezető képességük most előnyt jelent? Ennek a tulajdonságuknak köszönhetően ugyanis tovább tartják a hőt, így a víz lassabban hűl le és hosszasan élvezhetjük a forró fürdőt.
    9. Szeret kitűnni a tömegből? Szívesen választana valami egyedit? A MARMORIN kádak a megszokott fényes felület mellett matt kivitelben is rendelhetőek.

    Bár már 9 érv sorozatunk végére értünk még egyet azért tartogatunk, fontos elmondani, hogy a MARMORIN kádak egy rendkívül időtálló anyagból, öntött dolomit márványból készülnek, a mai piacon ez az egyik legmegbízhatóbb anyagok egyike.

    MARMORIN termékek Magyarországon kizárólagosan az IBDesign budapesti bemutatótermében és országos viszonteladóhálózatában érhetőek el. Keresse meg az Önhöz legközelebbi partnert ide kattintva!