• Négy melegburkolat típus
  2022. ÁPRILIS 07.

  Négy melegburkolat típus


  Négy melegburkolat típus, amely tökéletes választás a fürdőszobába

  Ma már nem elképzelhetetlen, hogy melegburkolat kerüljön a fürdőszobába, egységes dizájnt teremtve ezáltal otthonunkban. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően már nem kell a hideg csempétől megborzongva kilépnünk a kádból, helyette modern, melegség érzetet keltő nedvességálló laminált és design padlót, vagy vízálló LVT vinyl vagy SPC padlót érezhetünk a talpunk alatt. Az esztétikus, de praktikus fürdőszobát a melegburkolatok mellett a Marmorin termékcsalád teszi teljessé. Milyen típusú melegburkolatok és hozzá illő Marmorin kádak, mosdók vannak a piacon és érhetők el nálunk? Készítettünk egy összeállítást.

  IBDesign nedvességálló laminált padlók

  Laminált padlóink között a HARO és az EGGER gyártók kínálatában is találhatók nedvességálló termékek, amellyel a lakásunk bármely helyiségét burkolhatjuk. Ha egységes életteret szeretnénk kialakítani, még a fürdőszobában a csempe helyett is bátran választhatjuk. A puha, meleg érzetű és kényelmes padló a fürdőszobában tehát nem álom többé!

  Az EGGER nedvességálló laminált padlója kiválóan teljesített a vízpróbánakár 72 órán keresztül is érheti víz, a padló akkor sem fog felpúposodni. A kiemelkedő minőségű megmunkálásnak és tartósságnak köszönhetően az EGGER Aqua+  laminált padlók ideálisak a fürdőszobába.

  Termékeink között a HARO nedvességálló padlói között is találni igazi gyöngyszemeket, mint például a HARO Oak Veneto Sand padló. Nemcsak jól néz ki, a lerakással sem kell sokat bajlódni a Top Connect rendszernek köszönhetően.
  A nedvességálló laminált padló a Marmorin Alta kád és mosdó kombinációjával hibátlan összhangban teremti meg a harmóniát és teszi a fürdőszobát személyre szabottá. 

  IBDesign Design padlók

  A laminált padlónál strapabíróbbak és magasabb kopásállósággal rendelkeznek a Design padlóink, amelyek egyre népszerűbbek, és nem véletlenül. A szintén nedvességálló design padlók egyesítik a parketta és a laminált padló minden pozitív tulajdonságát.

  A Haro Disano padlói között találunk nedveségálló és vízálló padlót egyaránt. Mi a különbség a kettő között? A Haro Disano Saphir és Project  padlók a műanyag szerkezetünknek és a teljes felszínes tapadásuknak hála 100%-ban vízállók. Azon kívül, hogy maximálisan taszítják a vizet, egészséges lakókörnyezetet teremtenek, hiszen PVC, lágyítószer és ftalát mentesek. 

  A nedvességálló Haro Disano SmartAqua és  Classic Aqua is kiállják a próbát, teljes felületen történő tapadás esetén ezek is alkalmasak a fürdőszobai lerakásra, ellenállóképességük azonban nem tart olyan sokáig.

  Az Egger Design padlóink egyediségét és stílusos kialakítását az autentikus fa és kő mintázatok biztosítják, az eredmény garantáltan szemet gyönyörködtető.
  Az EGGER Greentec Design padlót nagy ellenállóképesség jellemzi, a GreenTec hordozólapnak köszönhetően jól bírja a mindennapos megpróbáltatásokat még a fürdőszobában is.

  A design padlókhoz igazán kifinomult kád és mosdó illik, mint amilyen a Marmorin Zora lenyűgöző formájú térben álló kádja és a hozzá illő pultra ültethető mosdója. 

  IBDesign LVT vinyl padló

  A fürdőszoba burkolásakor a vinyl padlókkal sem nyúlhatunk mellé, hiszen az LVT anyag tökéletesen ellenáll a víznek, nem kell attól félni, hogy a felület felpúposodik. A csempék által nyújtott hűvös érzet is a múlté, a fa mintájára megszólalásig hasonlító padlók melegség érzetet árasztanak és becsempészik a természetet a fürdőszobádba is. 

  A Designflooring Auckland Oak vinyl padlók a valódi faburkolat hangulatát nyújtják hagyományos fa tónusokkal és mély barázdákkal.
  Ha mégis a kő hatásra tesszük le a voksunkat, de nem mondanánk le a padlók nyújtotta meleg érzetről, a Designflooring Black Riven Slate padlójában biztosan nem fogunk csalódni.

  A hagyományos és extravagáns LICO vinyl burkolatokat a Hydro Fix karcálló felső réteg teszi még ellenállóbbá. A Hydro Fix White Oak Polar padlóval a svájci hegyvidék hangulatát is becsempészhetjük fürdőszobánkba.

  A természet ihlette vinyl padlók tökéletes kiegészítője lehet az öntött márvány alapanyagú, lágy tapintású, térben álló Marmorin Pia kád a hozzá illő mosdóval.  Nemcsak az egyedi formája és fényes felülete miatt könnyű beleszeretni, a beépítése is nagyon egyszerű és rendkívül könnyű tisztán tartani. 

  IBDesign SPC padló

  Kronostep SPC padló is a vízálló burkolatok sorát gyarapítja, mindemellett természetes összetételéből adódóan (Stone Polymer Composite – Ásványi Polimer Kompozit) sokkal tartósabb és stabilabb, mint a hagyományos klikkes padlók, sőt még környezetbarát is. Burkoljuk akár otthonunk minden helyiségét ugyanazzal a típusú padlóval, az eredmény: tökéletes és egységes vizuális élmény.

  A KronostepSPC padlóra nyugodtan léphetünk vizes lábbal, hiszen nem csúszik és könnyen tisztítható.

  Az igazán egyedi fürdőszobába a Kronostep SPC padló mellé a Marmorin Goccia kádat és mosdót ajánljuk, amely magasabb szintre emeli a fürdés élményét. 

Szerelem a fürdőszobában
2022. ÁPRILIS 11.

Szerelem a fürdőszobában

Téli wellness otthonunkban?
2022. ÁPRILIS 12.

Téli wellness otthonunkban?

Padló a falra
2022. ÁPRILIS 07.

Padló a falra