• Amikor a természet körülvesz az otthonunkban
  2022. MÁJUS 16.

  Amikor a természet körülvesz az otthonunkban


  Tudjuk, hogy a természet jó hatással van ránk – ez már önmagában elegendő ok arra, hogy a hűvösebb hónapokban néhány természetes elemmel frissítsük fel otthonunkat és az évszakok váltakozásához igazítsuk otthonunk berendezési stílusát. Legfőképpen a késő őszi, téli hónapokban fontos, hogy a lakberendezést kényelmessé és meghitté varázsoljuk és otthonos hangulatot teremtsünk. A meleg színtónusú és fadekorú padlók, valamint a természetes felületek látványa és tapintása tökéletes kezdés a természetes lakberendezési stílus eléréséhez.

  Parafa padló - igazi társ a hűvös napokon

  A parafából készült padlók, valódi alternatívát nyújtanak a hagyományos laminált padlókkal szemben. Az mind az EGGER Comfort, mind a HARO parafa padlók esetében lenyűgöző megjelenésű parafából készült burkolatokról beszélünk. A parafa padlók vonzó megjelenésének eléréséhez, modern HD nyomtatási technológiátalkalmaznak a gyárak-

  Mitől olyan meleg a parafa padló?

  Rendkívül egyszerű: az egyesített parafarétegek teszik a parafa padlót meleggé, puhává és halká. A több 10 millió termoizolációs parafa-cellának köszönhetően a padló igazán meleg lábérzetet biztosít. Mindezek teszik kiváltképpen kényelmessé, így a padlókat azokhoz a helyiségekhez ajánljuk amelyekben a kényelem rendkívül fontos.

  - Az integrált parafa-szigetelésnek köszönhetően halkabb, mint a laminált padló

  - A rugalmas felső parafarétegnek köszönhetően kellemes rajta járni

  - A parafa padló káros anyagok nélküli, így az otthonunka egészséges anyagot tehetünk

  - A padlók fő összetevői a parafa és a fa, melyek kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származnak

  - Környezetbarát és 100%-ban PVC mentes

  - Egyszerű a lerakása klikkrendszerének köszönhetően

  Hozza el otthonába a világosságot és vonzza be a természet nyugtató hatását!

  Ahogyan a természet is alkalmazkodik az évszakok ritmusához és az ősz kezdetével visszavonul, úgy mi is nyugalomra vágyunk ebben az időszakban. A nyugalom eléréséhez nem kell mást tenni, mint a természetes stílus használatával megteremteni a kényelmes hangulatot otthonunkban - famintázatú vagy matt felületek, visszafogott földes színárnyalatok és fából, vászonból vagy gyapjúból készült dekorációk elhelyezésével. Remek inspirációkat találhatunk a Living Nature stílusvilágunkban. A természetből átvett, művészileg elhelyezett kiegészítők és hangsúlyos elemek kiegészítik otthon berendezését – pl. használhatunk farönköket, tobozokat vagy őszi növényeket. Az apró részletek kihangsúlyozzák a természettel való kapcsolatot, a gyertyafény pedig különösen otthonos hangulatot teremt a téli hónapokban.