• Marmorin mosogatók – Ön melyiket választaná?
    2022. ÁPRILIS 11.

    Marmorin mosogatók – Ön melyiket választaná?

    A mosogatóválasztás fontos döntés konyhánk tervezésekor, hiszen a mosogatót fő konyhai elemek közé sorolhatjuk.

    Nem mindegy, mekkora, milyen színű, milyen alapanyagú, vagy milyen dizájnbeli sajátosságokkal rendelkezik. A következőkben megismerkedhet a Marmorin színskálájával, alapanyagával és három egymástól eltérő mérettel, formával és dizájn-ismertetőjeggyel rendelkező mosogatóval.

    A mosogató alapanyaga - kiváló döntés

    A Marmorin egyedülálló Magránit alapanyaggal rendelkezik, ez a bizonyos alapanyag gránit a és szintetikus gyanta keveréke. Ezen anyagösszetétel egységes szerkezetet és különleges tartósságot biztosít a mosogatók számára. Mindemellett arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg - így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.

    Fado mosogató – diszkrét elegancia

    A Fado mosogatók alulról szerelt módjának köszönhetően egy nagyon diszkrét eleganciával telített konyhai enteriőrt kapunk végeredményül. A klasszikus, szabályos formájú mosogatómedencék jóvoltából a mosogatás kényelmes, funkcionális. A Fado mosogatók letisztult képe nem zavarja a belső terek kifinomult térelrendezését.

    Olwin – a család mosogatója

    Ön járt már úgy, hogy a nagyobb tepsik mosogatásakor az egész konyhapult vízben úszott? Kicsi a mosogató vagy nagy a tepsi? Kijelenthetjük, hogy ha a háznál nagy mosogató van, az bizony sok nagyon ízletes étel elkészítésére ad okot, úgyhogy nyugodtan tartsa meg azokat a nagy tepsiket és inkább ismerje meg a Marmorin Olwin mosogatóit! A nagy családi ebéd utáni mosogatás többé nem lesz gond! A méretes mosogatómedencék megoldják az eddigi problémákat! Mindemellett az Olwin mosogatók a belső terek egyhangúságát megtörve varázsolnak kellemes összhangot konyhájába. Választhatja hideg stílusok körébe, és tágas konyhai környezetbe is. 

    Foorn mosogató – különleges konyhai design

    A Foorn egy példa arra, amikor szokatlan módon kerül megközelítésre a konyhai dizájn. A csepegtető és mosogatómedence egész belsejét fantáziadús szabálytalan alakzatok díszítik. Két különböző mintázatú Foorn mosogató közül választhatunk, egy zárt illetve egy nyitott vonalvezetésű közül. Fém szekrénnyel vagy munkalappal rendelkezik? Válassza a Foorn mosogatókat, amelyek lágyítják a hideg benyomást, és eleganciát varázsolnak az enteriőrbe.

    További mosogatókínálatunkért kattintson! Megtetszett Önnek bármely mosogató? Vásárolja meg viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben.

    A magasszintű esztétikum elérése érdekében Marmorin mosogatóinkat az akciós modelleken kívül 12 színárnyalatban választhatja.