• ZEGE – a praktikus, hazai gyártású, családbarát mosdók
    2022. ÁPRILIS 13.

    ZEGE – a praktikus, hazai gyártású, családbarát mosdók

    Épp olyan változatos és sokoldalú, mint amilyenek mi vagyunk: időnként szinglik, kis helyigénnyel, minimálban. Később párosan, dupla komforttal. Majd jön a család, a nagycsalád… akkorra már persze kell az öblös méretű mosdó, alatta a megfelelő mennyiségű pakolóhely. 

    A ZEGE hazai, sokoldalú mosdói árukat, méretüket, változatos formavilágukat tekintve is mindig igazodnak hozzánk!

    A család komoly érték, mindig is fontos szereppel bírt, és nagy jelentőségét pláne korunk széteső, szabados világában értékeljük csak igazán. Szerencsére, a gazdasági válságból kilábalva erősödik társadalmunkban is a család, mint közösség szerepe, vállalunk újra gyermekeket. A családi élethez idomuló méretek, formák, ergonómiai kialakítások nem véletlenül egyre komolyabb elvárásokat támasztanak a termékfejlesztők és a gyártók felé, akik szerencsére teljesítik is ezeket a kihívásokat!

    Azok számára, akik fontosnak tartják a hagyományokat, szívesen nyúlnak vissza gyökereikhez, és a magyar gazdaság fellendülését is fontosnak tartják, az is lényeges szempont, hogy hazai, az országunkban gyártott termékeket vásároljanak.

    A jelenleg egyetlen hazai öntöttmárvány mosdócsaládokat számon tartott ZEGE kollekciót a lengyel Marmorin nyomdokain, az általuk tervezett formavilág inspirációjára válogathatunk a szebbnél szebb, közkedvelt és praktikus modellek közül.  

    A 12 terméket számláló ZEGE család magas minőségével átgondolt formavilágával a hazai termékek legfőbb előnyével – a kedvezőbb árakkal (hiszen nincs hosszas és költséges szállítás), valamint a gyors beszerezhetőségével igazán kedvező, és szerethető termékeket biztosít a számunkra.

    A ZEGE mosdók ugyanakkor egy régi álmot is valóra váltanak, mégpedig az IBD Magyarország Kft álmát, akik a sok, népszerű és jobbnál jobb dizájn-díjas termékcsalád hazai importőreként és partnercégeként nagy vágyuk teljesült a minden ízében hazai kooperációként létrejött, Magyarországon gyártott termékcsaláddal, mely egyszerre innovatív, tetszetős, praktikus – vagyis, a hazai közönségnek, családoknak nyújt ideális, kézenfekvő alternatívát.

    Mindezt teszi úgy, hogy hosszú évek tapasztalatait összegezve, kiválasztották a 6 legsikeresebb, legnépszerűbb formát, majd ezeket hozták elő többféle méretben, s így a termékek azon túl, hogy személyre szabottak, praktikusak, látványukat tekintve is tökéletes harmóniát nyújtanak a fürdőszoba enteriőrben.

    A többféle méretre, öblös vagy éppen sík formára mindenki ízlése szerint szabadon voksolhat, a ZEGE mosdócsalád 12 izgalmas, jól kezelhető, szerethető modellje megadja számunkra az egyéniség, a szabadság élményének kifejeződését.

    Szögletes, ívelt, vagy akár kerek mosdók egyaránt megtalálhatók a szortimentben, így ki-ki fellelheti személyes kedvencét, vagy a család szokásaihoz leginkább illeszkedő méretet és formát – bármekkora is a családi közösség, vagy éppen a fürdőszoba helyiségének mérete!

    De nézzünk is gyorsan néhány példát!

    Nagycsaládos, nagy helyigénnyel? Akkor a PULZ mosdókat Önöknek fejlesztettük…

    Nagy rakodófelületet, rakodópultot biztosít – vagyis mindannyiunk fogmosó szettje és a közös családi kézmosó is kellemesen elfér a PULZ modelleken, melynek ráadásul dupla mosdós megoldásban is kapható, így ha van annyi helyünk a fürdőben, és a család létszáma is megkívánja, akkor jobban járunk a dupla komforttal, hogy elkerüljük a reggeli sorbanállást a mosdó előtt. Keskeny kialakításukkal szinte a „falba simulnak”, további értékes teret hagyva ezzel a fürdőszobában.

    Nagy a család, de kicsi a fürdőszoba? Hölgyek élnek együtt, sok kényes ruhával, melyeket kézzel kell mosni?

    Akkor a MÉREY modellekben ideális társakra lelhetnek! A kifejezetten helytakarékos MÉREY mosdótálak öblös, mély medencével rendelkeznek, melyekben a kézi mosáshoz tökéletes térre találhatnunk, még külön lavórra sem lesz szükség…

    Kicsiny fürdőszoba, esetleg külön vendégmosdó egy apróbb helyiségben?

    Kis mérettel, egyészen kicsi helyigénnyel, és ergonómikus megközelítéssel bírnak a PILLE mosdók, melyekkel még az egészen kicsi terekben is tágas érzetünk lehet!A kis fürdőszobák, mosdóhelyiségek okos megoldásaival a legkisebb zugokban is meg tudjuk találni a kihasználatlan tereket, így szinte bárhová ideális megoldást nyújtanak.

    További okos, praktikus, és szép megoldásokra kíváncsi? Szívesen megtekintené valamennyi modellt, hogy eldönthesse: melyik válik majd a család kedvencévé? Akkor várjuk szeretettel: látogasson el az IBDesign zuglói bemutatótermébe, ahol tágas, elegáns környezetben további gyönyörű, izgalmas modelleket tekinthet meg - nem csak a ZEGE, hanem más gyártók kollekcióival egyetemben.

    Várjuk Önt és kedves családját szeretettel!