• Természet ihlette skandináv fürdőszoba a Marmorinnal
    2022. ÁPRILIS 12.

    Természet ihlette skandináv fürdőszoba a Marmorinnal

    A Karácsony közeledtével megjelennek otthonunkban a skandináv mintás kiegészítők, a nappaliban pihe-puha takarók hevernek és párnák díszítik a kanapét, a hálószobában az ágyneműn köszönön vissza a mintázat, a konyhában pedig a díszes szalvéta akad a kezünk ügyébe. 

    A minta adta a cikkünkhöz az ihletet azonban nem karácsonyi cukiságokkal készültünk, hanem utána jártunk a skandináv otthonok legjellemzőbb stílusjegyeinek, és megmutatjuk kedvenc skandináv stílusú fürdőszoba megoldásainkat.

    Ízelítő a skandináv otthonok világából

    A skandináv otthonok egyik szembetűnő tulajdonsága a nagy ablak, melynek oka, hogy hónapok telnek el úgy, hogy nem süt a nap vagy csak nagyon rövid ideig - ebben a rövid időszakban azt szeretnék, hogy a lehető legtöbb napfény áradjon be otthonaikba. A falak színvilága többnyire fehér vagy világos szürke, szintén azért, hogy a napfény könnyedén átjárjon rajta. A skandináv stílust kedvelők kerülik a fényűző megjelenést, helyette az egyszerűségre, a puritán hatásra törekszenek. Többnyire fehér és natúr színű fa bútorokkal találkozhatunk a skandináv enteriőrökben, utóbbi igen közkedvelt. Természetesen az otthonos megjelenésért felelős puha, meleg textilekről sem feledkezhetünk meg.

    Forró fürdő a hidegben?

    Választhatnánk akár azt is, hogy bekuckózunk a kanapéra egy puha meleg takaró alá, de mi inkább a forró fürdőt választanánk a skandináv hosszú, zord télben. Ha már forró fürdő, akkor fókuszba helyeztük a fürdőszobákat és megmutatjuk két kedvenc enteriőrünket!

    Listánk élére a MARMORIN Tantium fürdőszoba koncepciót helyeztük. Miért? A kád és a mosdó szögletes megjelenése kiválóan illeszkedik a skandináv enteriőrbe. A “padlót a falra” megoldás pedig az egyik kedvencünk - a mosdó feletti részen látható natúr tölgy melegburkolat remekül hozza a skandináv stílust. Továbbá a mosdó pult, az ablakkeret, a fogas akasztói és a kád előtt található kilépő natúr színe fokozzák az összhangot, nem beszélve a világos kék falakról.

    “Padlót a falra” megoldásokhoz keresse az erre alkalmas HARO melegburkolatokat!

    A MARMORIN Tantium fürdőszoba koncepcióról minden pontos információt megtudhat ide kattintva!

    Bár csak a második helyre soroltuk, de  bizton állíthatjuk, hogy a MARMORIN Balia fürdőszoba koncepció robosztus kádja kiválóan megállja helyét az óriási ablakok keresztűzében, így könnyedén egy skandináv stílusú fürdőszoba éke lehet.

    A MARMORIN Balia koncepció termékadatait itt találja!

    MARMORIN termékek Magyarországon kizárólagosan az IBDesign budapesti bemutatótermében és országos viszonteladóhálózatában érhetőek el. Keresse meg az Önhöz legközelebbi partnert ide kattintva!