• Tradicionális angol és olasz konyhák a Marmorinnal, Ön melyiket választaná?
    2022. ÁPRILIS 13.

    Tradicionális angol és olasz konyhák a Marmorinnal, Ön melyiket választaná?

    A konyhák otthonunk “főszereplői” és a háziasszonyok legkedveltebb helyszíne. Mikor belekezdünk az építkezésbe vagy lakás vásárlás előtt állunk a konyháról szinte minden főzni, sütni szerető hölgynek már van elképzelése, már látja maga előtt a konyha közepén “elterülő” méretes konyhaszigetet, megvannak a fejében a meghatározó színek és minden bizonnyal a stílus mellett is letette voksát.

    Legfrissebb cikkünkben két népszerű - az angol és az olasz stílusú konyhák felé vesszük az irányt, körbe járjuk  mindkét stílus sajátosságait és még mosogatót is ajánlunk a tökéletes összhang érdekében. A lényeg a részletekben rejlik, ugye bár?

    Vegyük először az angol stílusú konyhákat, melyekről elsőként a klasszikus szó jut eszünkbe, továbbá finom és elegáns vonalvezetés, részletes kidolgozottság. Kifejezetten jól mutatnak egy angol stílusú konyhában a rusztikus bútorok. Ezen kívül, ha megfigyelünk egy angol stílusjegyekben gazdag konyhát, akkor észrevehetjük a meleg, barátságos, vidékies hangulatú légkört.

    IBDesign ajánlás: Egy ilyen hagyományörző konyhában sem veszíthetjük szemelől a funkcionalitást, így érdemes egy a stílushoz kiválóan passzoló, de modern tulajdonságokkal rendelkező mosogatót választani!

    A MARMORIN Rubid pultra ültethető mosogató tökéltesen illeszkedik a meleg és barátságos terekhez!

    Továbbá a MARMORIN Nero mosogatók mellett sem mehetünk el, ha angol stílusú konyhákról van szó, ezek a mosogatók tradicionális design jellegzetességei nagyon jól mutatnak klasszikus közegben!

    Elérkeztünk az olasz stílusú konyhákhoz, fontos megemlítenünk, hogy az angol stílusú konyhákhoz hasonlóan itt is fontosak a hagyományok és jelen van a klasszikusság. Azonban az olaszok bátran nyitnak a modern irányba és előszeretettel keverik a két stílust.

    Mi jut eszünkbe, ha egy olasz stílusú konyhára gondolunk? Kopottas kőfal, fa bútorok, sötét árnyalatú munkapult, melyen néhány ínycsiklandó falat vagy egy pohár ízletes bor mindig “ott hever”.

    IBDesign ajánlás: Egy olyan konyhába, ahol gyakorta megfordulnak méretes tepsik és mindennapos a sürgés-forgás érdemes nagy medencés mosogatót választani.

    A MARMORIN Ako mosogatók kiifejezetten megfelelnek a fent említett kritériumnak. Mind a funkcionalitás, mind a megjelenés tekintében jó választásnak bizonyulnak.

    Ezen kívül érdemes szemügyre vennie a MARMORIN Voga mosogatókat is, hiszen ezek is remekül megállnák helyüket egy olasz stílusú konyhában.

    MARMORIN termékek Magyarországon kizárólagosan az IBDesign budapesti bemutatótermében és országos viszonteladóhálózatában érhetőek el – keresse meg az Önhöz legközelebbi partnert ide kattintva!