• Hazai mosdók a fürdőszoba világ élvonalában
    2022. ÁPRILIS 11.

    Hazai mosdók a fürdőszoba világ élvonalában


    Az öntött márvány a fürdőszobák egyik legújabb anyaga. Mosdók, kádak és zuhanytálcák készülnek belőle. Egyik legfőbb előnye az az öntési pontosság, amivel lehetővé válik a dübeles felfogatás és a pulton álló modellek szélesebb körű alkalmazása. Anyagának hőtűrő képessége biztosítja, hogy forrázás esetén nem reped meg, a javíthatóság pedig egyenesen szerethetővé teszi, amikor egy ráesett nehéz fémtárgy okozta csorbulást a javítókészlettel maradéktalanul el lehet tüntetni. A hazai ZEGE gyár modelljei mind megjelenésükben, mind praktikumukban azt a világszínvonalat képviselik, amitől a modern fürdőszobákat innovatívnak mondjuk. A ZEGE innovációja négy alapvető előnyre fókuszál, de mindegyikről érdemes tudni, hogy alapvetően a dübeles felszerelésre tervezték, ám a pult megfelelő kialakításával a pultból is kiemelkedhet.

    Egy ZEGE kis terekben is otthon van

    Kis terekbe sokszor azért nem kerül mosdó, mert sehogy nem fér el. A Pille 40 x 20 cm-es méretével már eleve kis terekben gondolkodik. A szerelvénylyuk is a sarokban kapott helyet, hogy ne találkozzunk az ismert problémával., amikor van mosdó de minek, hiszen a csaptelepből egyenesen a ruhánkra spriccel a víz. A Pillét forró víz is érheti, mert öntött márvány anyagának köszönhetően nem reped meg a hőterheléstől.

    Habár a Reok szélessége elérheti a 100 cm-t, faltól mért legtávolabbi pontja viszont legfeljebb 40 cm, ezért szintén a kis helyiségek mosdója lehet.

    Egy ZEGE kecses, ha kell

    Pulz sorozat a pulton támaszkodik, ezért szekrényre, vagy szekrénybe építhető. A legkisebb 60 cm-es modell kecses formájú, melnyek nagy testvére az a 90 cm-es darab, aminek szélein megjelenik a napjaink divatját követő pult szerű kialakítás. A 120-as Pulz már szintén a 60-as stílusában nyomul, csak mintha kettőt látnánk. Vagyis ez tényleg kettő, mert minden családfő álma, hogy a reggeli sort ne kelljen végig várnia.

    Egy ZEGE a minimalistát is tudja

    A minimalista stílust sok fiatal vallja az ideális enteriőrnek. Kimondottan nekik kedvez a szintén dübellel a falra rögzíthető Léda sorozat 50, 80 és 120 centiméteres modellje. A legnagyobb 120-as Léda itt sem a szinglik favoritja, habár mindenkinek fontos, hogy kivétel nélkül minden reggel időben elkészüljünk a tisztálkodással és beérjünk a munkahelyre.

    Egy ZEGE mély, ha kell

    Egy fejesugráshoz azért még kevés a Mérey és a Dom, de mindenképen a mélyebb mosdókhoz szokott fürdőszoba használók fogják kedvelni. A Mérey ívesebb fromát kapott, míg a Dom egy fiatalosan szögletesebb elgondolás szülötte. A Dom 90 a szélein kapott egy elsősorban hölgyeknek való pult részt, hogy az összes piperecucc vidám pillanatokban onnan ugorhasson fejest a mosdóba. A Dom 120 hűen szolgálja az 5 perccel mindig tovább alvók sorbanállás mentes, gyors készülődését.

    A ZEGE mosdókat országszerte az IBD Magyarország kereskedő partnei hálózatában találják meg. Kérjük az itt található hivatkozásra kattintva válassza ki az Önhöz legközelebb eső partnerünket! Ezen kívül széles bemutató választékkal várjuk fürdőszobai szaniter mintatermünkben is Budapest XIV. kerületében. Amennyiben az elektronikus kapcsolattartás híve, hagyjon üzenetet, amint lehet, válaszolunk.