• Az íves kádak vonzásában
    2022. ÁPRILIS 07.

    Az íves kádak vonzásában


    Kádak, amelyek az Ön szívét is elcsábítják!

    Hallott már róla? Én már ismerem! Hogy mit? Következő cikkünkben a lengyel származású Marmorin gyártó íves vonalvezetésű, térben álló kádjaival ismerkedhetünk meg. Az utóbbi időben egyre nagyobb a „felhajtás” a luxus dizájnkádak körül. Vannak akik ismerik, s vannak akik megdöbbennek, mikor egy-egy modellt testközelből megpillantanak. Tartson velem és ismerje meg Ön is a Marmorin fürdőszobai kínálatában megtalálható íves dizájnkádakat!

    Kádválasztás - lábbal vagy anélkül?

    Az íves - ovális kádak legfőbb jellemzője, hogy a térben, szabadon állva erősen meghatározzák környezetünket, legyen szó akár modern, akár klasszikus stílusról.  Ezek a kádak ülhetnek a földön, vagy állhatnak lábakon, lehetnek tisztán fehérek, de akár klasszikus, és modern színre festettek is.

    A kád mérete, stílusa, hangulata

    Az íves kádak általában nagyobb helyet igényelnek átlagos társaiktól, ez méretükből adódik, s szépségük érvényesülése érdekében szükségeltetik. A Marmorin ovális kádjai között több stílus képviselői is megtalálhatók, a legjobb minőségű öntött-márványból, gyönyörű formákban és nem csupán fehér színekben.  A Pia a modern szabadon álló kádakat, a FAMA az oroszlántalpas klasszikusokat – arany, ezüst, vagy színre festett lábakkal, míg a LIVA a kettő közti, kicsit talán keleties, a fa fürdődézsás hangulatba hajló világot képviseli.

    Szerelhetőség

    A kínálatunkban megtalálható térben álló kádak állíthatóak fal közelébe is, így fali kifolyós csapteleppel szerelhetőek, de tény, hogy páratlanabb megjelenést biztosít a térben, egy mellette elhelyezett szintén szabadon álló modern, vagy klasszikus kádtöltővel párosítva.

    Figyelmébe ajánljuk kádjaink mellett mosdóinkat, melyek a választott káddal megegyező formai kivitelben, anyagban, színben érhetőek el – látogasson el weboldalunkra, s tekintse meg mosdó kínálatunkat is.

    Az Ön tetszését is elnyerték a kínálatunkban megtalálható Marmorin design, íves kádak? Termékeinket megvásárolhatja viszonteladóinknál országszerte vagy budapesti mintatermünkben!