• Édes Marmorin mosogatók
    2022. ÁPRILIS 07.

    Édes Marmorin mosogatók

    Olykor mindenki életében elérkeznek azok a percek, órák, napok, amikor hajdani mesehősünkké változva magunkénak szeretnénk tudni a világon létező összes kerek-, szögletes-, lapos-, rövid-, fehér-, keserű- és tejcsokoládét.

    Ekkor már a puszta vizualitás némileg kielégítő tud lenni, így bizalommal ajánlom figyelmedbe (és persze konyhádba) a Marmorin – csokoládékhoz kísértetiesen hasonló – mosogatóit.

    Letisztult minimalizmus a konyhában

    Kis méret, kör- és téglalap alak, letisztult forma, finom vonalak – egy lágy tejcsokoládé reklámja is kezdődhetne ugyanígy – most mégis inkább a Marmorin közkedvelt, egymedencés mosogatóinak világába csöppenünk bele. Praktikusság, kifinomult stílus, mérsékelt dizájn – ezek a legjellemzőbb tényezői az Ivo, a Vask és a Duro kisméretű, egymedencés mosogatóinak. Méretük, formájuk és minimalista megjelenésük segítségével minden konyhai környezetbe remekül illeszkednek.

    A család csokoládéja (azaz mosogatója)

    Ki ezt, ki azt szereti – nincs ez másképp a csokoládéknál sem. Képzeljünk csak el egy olyan fehércsokoládét, amelyhez étcsokoládé darabok, esetleg gyümölcsdarabok adnak egy olyan pluszt, amivel a legtöbb vágyakozó ízlelőbimbónk jól érzi magát! Nos, éppen ez a helyzet a Marmorin két medencével ellátott mosogatóinak esetében is: tervezéskor a család került középpontba; egy olyan modell megvalósítása, amely tökéletes segítséget nyújt egy-egy közös étkezés maradéktalan és gondtalan lezárásában. Nagy méret, kényelmesen kialakított két rész, klasszikus forma – mindez annak érdekében, hogy egyetlen mosogatás sem maradhasson el elégedettség és sikerélmény nélkül. Az Olwin, a Cire, és az Ako mosogatói mind arra törekszenek, hogy megkönnyítsék a mindennapi teendőket.

    Még egy kis konyhai plusz

    De mi a helyzet, ha a mogyorós, mandulás, esetleg chili-s csokoládé a szívünk csücske? A kettős praktikusság másik oldalát is megvalósítja számunkra a Marmorin: csepegtetővel ellátott mosogatói bármely konyha hasznos ékeként tündököl majd. Helytakarékosságot teremt anélkül, hogy leadnánk a kényelmünkből. A nagy medence – kis csepegtető kombináció váltja valóra mindezt. Klasszikus, tradicionális megjelenésének, kiegyensúlyozott arányainak, ezzel pedig univerzális stílusának hála, bármely konyhai enteriőrben kiválóan megállja a helyét. A Marmorin Dato, Otago és Korund családjainak csepegtetős tagjai viselik magukon mindezen tulajdonságokat.

    Minden egyben - azaz ezekből a mosogatókból semmi sem hiányzik

    Végül pedig vegyük azokat a bonbonokat, amelyekben minden kedvencünk megtalálható. Édes, keserű, gyümölcsös, mogyorós… Ezt a komplex élményt is könnyedén megteremti bárki számára a Marmorin kétmedencés, csepegtetővel ellátott mosogatóival. A diszkrét és harmonikus arányoknak, az ergonomikus kialakításnak köszönhetően számos igénynek megfelelnek. A funkcionalitás sem marad el – elég már csak azt említeni, hogy a két medence mellett csepegtető felületet is kapunk. A tágas medencék és a lágy vonalvezetés a praktikusságot idézik elő, a klasszikus formával karon öltve mindezen tényezők egyszerűbbé teszik a mindennapi teendőinket úgy, hogy a mosogatókat bátran alkalmazhatjuk világos, sötét, kicsi, és nagy konyhákban egyaránt. Minden, itt említett jellemzőt tökéletesen magán visel a Marmorin Ewit, Opal és Cire termékcsaládjának kétmedencés, csepegtetővel ellátott modellje.