• Laminált padlót a fürdőszobába!
  2022. MÁJUS 16.

  Laminált padlót a fürdőszobába!


  Nem fontos, hogy mi kerül a padlóra! 

  Ha előre nem is tudod megállapítani mit kell majd kibírnia padlódnak, nincs oka az aggodalomra. Ugyanis az EGGER GreenTec Design padlói bírják a kiképzést!.Az EGGER GreenTec Design padló nem csak designra, hanem a mindennapokra lett tervezve. A valódi fa megjelenését utánozva, stílusos és vonzó elemet képez a helyiségekben, míg az ellenálló, fényálló felület gyönyörű megjelenését sokáig élvezni fogod. Legyen szó gyakran használt folyosóról, fürdőszobáról, konyháról vagy egyéb helyiségről, a GreenTec Design padló mindig megbízható választás.

  Ellenállók, nedvességállók, természetesek

  A padló, ami "bármit" elbír.
  Legyen szó akár bútorlábazat által hagyott karcolásokról vagy esős időjárásról, a GreenTec Design padló mindezeknek ellenáll. Ezek a nyomásálló, alaktartó és mikrókarcálló padlók sokáig szépek maradnak.

  Ellenáll a nedvességnek
  Nem kell aggódni ha a GreenTec Design padlóit víz éri. Nedvességálló és nem csúszik, ezért ideális megoldás a fürdőszobába, konyhába való lerakásra.

  Gondoskodik az egészséges klímáról a helyiségben
  A padlók természetes, kellemes érzete a fenntartható erdőgazdálkodásból származó, 90%-ban megújuló nyersanyag-felhasználásából, illetve az alátétként alkalmazott újrahasznosított parafából ered