• Marmorin – Tervezéstől egészen a vásárlásig!
    2022. ÁPRILIS 11.

    Marmorin – Tervezéstől egészen a vásárlásig!

    Már ismeri a Marmorin termékeket? Tudja, hogy a kínálatban megtalálhatóak rendkívüli időtálló alapanyagú – öntött márvány fürdőszobai és gránit konyhai – mosogató termékek?

    Talán Önnek már van is Marmorin terméke, mert meggyőzte az a számos érv és ajánlás amit a Marmorin kapcsán hallott? Akár igen, akár nem, érdemes elolvasnia következő cikkünket, mert azt még biztosan nem tudja, hogy milyen utat járnak be ezek a termékek mindaddig, míg otthonába nem kerülnek!

    Tervezéstől egészen a vásárlásig…

    Marmorin Design Studio - Tervezés

    A Marmorin Design Studio a legkiválóbb tervezőkből álló csapat, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy szebbnél szebb dizájn termékeket alkossanak, mindezt természetesen úgy, hogy szemelőtt tartsák a funkcionalitás fontosságát is. A Marmorin Design Studio tehát elsődlegesen az emberekre épül. Egyértelműnek tűnhet, ugyanakkor a különböző szakmai területet figyelembe véve valóban maguk az emberek alkotják a Marmorin titkát. Úgy mint tervező, grafikus, modellezők, laborszakértők, egyetlen célt szem előtt tartva: olyan terméket előállítani Önnek, amely minden igényét teljes mértékben kielégíti. Az olyan sikeres elegye a szolgáltatásoknak mint a dizájn, a tanácsadás, a modellezés és az elemzés adja a Marmorin Design Studio egyediségét, ahol a tervezés teljes folyamata végigfut a kezdetektől a végső fázisokig, az ötlettől a kész termékig bezárólag. Nincs olyan tervezési látvány, amely a technikai követelmények, a gyártási feltételek és a végtermék működőképességének tisztelete nélkül létezhet.

    Az alkotás ajándéka…

    Ön tudta, hogy a Marmorin évről évre számos díjat nyer termékeivel? Az idei évben újabb két díjat tudhat magáénak a neves, öntött márvány fürdőszobai és gránit alapanyagú konyhai termékeket gyártó Marmorin. Ez alkalommal a „MUST HAVE” versenyen, amelynek célja, hogy támogassa a legérdekesebb projekteket A lengyel dizájn iparágán a Balta család tagjai – kád és mosdó, valamint az Ewit konyhai mosogatói nyerték meg az elismerő címet. Ez még nem minden! A Marmorin különleges, egyedi tervezésű, méretre vágható mosdói is díjjal gazdagodhattak az Ipari Design Intézet által szervezett versenyen, amit a legjobb dizájnú termék és -szolgáltatás díjazására szerveztek.

    Végre megérkezett!

    Volt már, hogy belegondolt abba, hány embernek köszönheti azt a terméket, amit megvásárol? Hihetetlen, hogy milyen precizitású csapat dolgozik azon, hogy egy csodás produktum tulajdonosa legyen, amit majd több éven keresztül használni fog a mindennapjaiban. Hiszen a fürdőszobában kezdjük a napunkat és ott is fejezzük be, de hasonlóképp van ez a konyhával is. Nemde? Ha mindezekbe belegondol, és még az is eszébe jut, hogy egy díjnyertes kádban fürödhet majd – garantáltan izgatottság fogja el, amikor elkezdi kicsomagolni a várva várt Marmorin termékét! Talán ezek is az élet azon apró örömei közé tartoznak, amitől kivételesebbnek érezhetjük magunkat másoktól.

    Én biztos nagyon gyorsan távolítanám el a sok-sok csomagolóanyagot... És Ön? ;)

    Önt is meggyőzte a Marmorin Desig Stúdió csapatának precizitása, melyet még díjjal is jutalmaztak? Szeretné átélni azt a csodás érzést amikor egy ilyen értékű és érzésű termék érkezik újdonsült otthonába?

    Akkor ne habozzon, tekintse meg termékkínálatunkat weboldalunkra érkezve és választás után keresse meg az Önhöz legközelebb található viszonteladó partnerünket vagy látogasson el budapesti Mintatermünkbe!