• Térben álló kád, vagy hagyományos? I. rész
    2022. ÁPRILIS 11.

    Térben álló kád, vagy hagyományos? I. rész

    A térben álló kád sok tekintetben újdonságnak számít. Az újonság pedig nem lehet probléma, csak helyén kell kezelni.

    A legfőbb újdonság - az anyagául szolgáló öntött márvány - teszi lehetővé, hogy egy deformálódás mentes, masszív kád állhasson a fürdőszoba közepére.

    A térben álló kád - vagy köznapi nevén térkád - megszűntet jónéhány sztereotípiát a fürdőszoba tervezéssel kapcsolatban. Már nem muszáj mindent a fal mellé tervezni, nem kell aláépített téglatest blokkokban gondolkodni, sőt egyedi kinézetet adnak az állványos csaptelepek és az opcionálisan választható külső túlfolyó elemek is.

    A kádak kiválasztását követően a helyes méretezést is ellenőrizni kell! Ebben segít a minden termékhez egyedileg készített méretezési ábra. Ezt az ábrát kérik először a beépítést végző szerelők. A méretezési ábrák bármely online eszközön, minden termék képe mellett jobbra, a "műszaki rajzok, adatok" hivatkozásra kattintva hívhatók elő, vagy összegyűjtve az infotár oldalon, a technikai katalógusokban. Tervezők számára 3D tervezőprogramba tölthető objektum modelleket is feltöltöttünk a "3D fotó tervezőknek" hivatkozás alá.

    Az IBD Magyarország Kft. országos viszonteladói hálózata szívesen nyújt felvilágosítást lakberendezési és termékinformációkkal kapcsolatban. Kattintson az oldal tetején lévő "Viszonteladók" menüpontra, ahol térképes kereső biztosítja, hogy Ön a beépítés helyéhez legközlebb eső kereskedőnktől tudjon rendelni.